Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Expedia.com
Hotels.com
Travelocity
Orbitz.com
eDreams
Booking.com
Se alle 7 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Anmeldelser (29)
Filtrer anmeldelser
29 resultater
Vurdering fra reisende
8
12
4
5
0
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Vurdering fra reisende
8
12
4
5
0
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
611 av 29 anmeldelser
Anmeldt 19. februar 2020

Skjerdingen er en liten perle for familieferier sommer som vinter. Med slalombakke vegg i vegg, nydelig turterreng rett utenfor døren, og et lite innendørs svømmebasseng i kjelleren. Det serveres god frokost Med variert utvalg av pålegg og mulighet for å lage seg nistepakke, og lunsj og middags bufetteten med hjemmelagde hovedretter og dessert skuffer aldri.
Hotellet er ikke jålete, men det har masse sjarm, og en uverderlig hjemmekoselig atmosfære. Hyggelig vertskap som tar godt vare på alle og enhver.

Dato for oppholdet: februar 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Maseidno
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. februar 2020

Jeg kom inn i en meget sjarmerende resepsjon som oste av hygge og velkomst fra en imøtekommende resepsjonist. Dette er et klassisk hotell med klare røtter fra de gamle og gode høyfjellshotell man leser om og har sett på filmer. Middagen var meget bra og en ekstra honnør til en dyktig og imøtekommende kokk. Jeg kommer gjerne igjen til samme hotell med fin beliggenhet, trivelig atmosfære og fine langrennsløyper. Slalåmbakken startes ikke før i Vinterferie-sesongen – men det gjorde ingenting med de flotte langrenns-turene jeg fikk – i total fred og ro, uten «kø» i løypene! Har allerede booket til Vinterferien!

Romtips: Be om rom med utsikt sørover - praktfull utsikt!
Dato for oppholdet: februar 2020
    • Verdi
    • Sovekvalitet
    • Service
Takk, OleJacobWe
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. juli 2018

Etter en hyggelig nyttårsfeiring fikk vi lyst til å besøke hotellet på nytt i sommer. En skuffelse: Vi fikk en "suite" (slitt1960-stil), fordi hotellet forøvrig var fullbooket. De øvrige gjestene viste seg imidlertid å være et kor fra Estland, som ikke spiste middag på hotellet. Kokken foreslo derfor pizza for oss. Vi protesterte, og han foretok et dypdykk i fryseren og fant frem en torsk som må ha blitt fryst inn sammen dinosaurenes undergang, forsøksvis kamuflert med sennep og honning. Ikke vellykket. Koret dukket opp utpå aftenen og sang utenfor vårt vindu til henimot klokken 0300. Vi reiste neste morgen.

Romtips: Spør om det er andre gjester og om kjøkkenet serverer fersk mat. Ta med en fluesmekker til frokostbordet.
Dato for oppholdet: juli 2018
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Sted
    • Rom
    • Service
3  Takk, Dag B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. juli 2018

Vi kjørte over fjellet fra Ringebu med retning Røros. Oppdaget et skilt på veien over fjellet med tilbud om matservering inkl. rømmegrøt.
Flott beliggenhet, selv for en sommerdag, og må være en drøm vinterstid.
Men det var altså rømmegrøten som dro oss opp sideveien.
Veldig varm og vennlig mottagelse fra betjeningen med masse informasjon og hyggelig samtale.
Og rømmegrøten var av ypperste slaget.
Akkurat slik jeg husker høyfjellshotellene fra ungdommen. Flott atmosfære.

Dato for oppholdet: juli 2018
Reisetype: Reiste med venner
1  Takk, Jon R
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. januar 2018

Kall det hva du vil, høyfjellshotell, hyggehotell eller fjellstue. Hotellet er noe slitent og ikke for dem som søker luksuss. Desto mer attraktivt for de som ønsker å nyte det vakre og imponerende landskapet, stillheten, den særdeles gode maten og det gjestfrie vertskapet. Vi tilbrakte nyttårshelgen på Skjerdingen, møtte tre elger og kommer igjen til sommeren.

Dato for oppholdet: januar 2018
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Service
2  Takk, Dag B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser