Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Expedia.com
Hotels.com
Travelocity
Orbitz.com
Booking.com
eDreams
Se alle 7 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Anmeldelser (29)
Filtrer anmeldelser
29 resultater
Vurdering fra reisende
8
12
4
5
0
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Vurdering fra reisende
8
12
4
5
0
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
510 av 29 anmeldelser
Anmeldt 20. juli 2020 via mobile enheter

Leste av tidligere anmeldelser at hotellet bar preg å være litt slitent, og det stemmer. Men evner du å se forbi dette og bare nyte oppholdet så er du kommet på rett plass. Vi bestilte «himmelsengrommet» eller suite om du vil. Stort rom med sittegruppe til 5 og bord. Perfekt for en kortspillrunde eller å se på nedlastet film på iPad. Stort bad, godt vanntrykk i dusjen. Dårlig seng så sovekvaliteten trekker dessverre mye ned.
Fine turmuligheter.
Veldig hyggelig betjening.
Middagene gode og rause porsjoner. Opplevd for første gang i mitt liv å spise en halv fjellørret uten ett eneste ben. Perfekt for meg som mister matlysten straks et fiskeben kommer til syne.
Veldig gode priser på mat, drikke og opphold.
Frokosten var OK. Ikke noe gourmet opplevelse, ikke forvent mer enn det vanlige standard norske påleggssortimentet.
Vi hadde uansett to veldig koselige overnattingdøgn og kommer gjerne tilbake.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Colette White B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. februar 2020

Skjerdingen er en liten perle for familieferier sommer som vinter. Med slalombakke vegg i vegg, nydelig turterreng rett utenfor døren, og et lite innendørs svømmebasseng i kjelleren. Det serveres god frokost Med variert utvalg av pålegg og mulighet for å lage seg nistepakke, og lunsj og middags bufetteten med hjemmelagde hovedretter og dessert skuffer aldri.
Hotellet er ikke jålete, men det har masse sjarm, og en uverderlig hjemmekoselig atmosfære. Hyggelig vertskap som tar godt vare på alle og enhver.

Dato for oppholdet: februar 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Maseidno
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. februar 2020

Jeg kom inn i en meget sjarmerende resepsjon som oste av hygge og velkomst fra en imøtekommende resepsjonist. Dette er et klassisk hotell med klare røtter fra de gamle og gode høyfjellshotell man leser om og har sett på filmer. Middagen var meget bra og en ekstra honnør til en dyktig og imøtekommende kokk. Jeg kommer gjerne igjen til samme hotell med fin beliggenhet, trivelig atmosfære og fine langrennsløyper. Slalåmbakken startes ikke før i Vinterferie-sesongen – men det gjorde ingenting med de flotte langrenns-turene jeg fikk – i total fred og ro, uten «kø» i løypene! Har allerede booket til Vinterferien!

Romtips: Be om rom med utsikt sørover - praktfull utsikt!
Dato for oppholdet: februar 2020
    • Verdi
    • Sovekvalitet
    • Service
Takk, OleJacobWe
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. juli 2018

Etter en hyggelig nyttårsfeiring fikk vi lyst til å besøke hotellet på nytt i sommer. En skuffelse: Vi fikk en "suite" (slitt1960-stil), fordi hotellet forøvrig var fullbooket. De øvrige gjestene viste seg imidlertid å være et kor fra Estland, som ikke spiste middag på hotellet. Kokken foreslo derfor pizza for oss. Vi protesterte, og han foretok et dypdykk i fryseren og fant frem en torsk som må ha blitt fryst inn sammen dinosaurenes undergang, forsøksvis kamuflert med sennep og honning. Ikke vellykket. Koret dukket opp utpå aftenen og sang utenfor vårt vindu til henimot klokken 0300. Vi reiste neste morgen.

Romtips: Spør om det er andre gjester og om kjøkkenet serverer fersk mat. Ta med en fluesmekker til frokostbordet.
Dato for oppholdet: juli 2018
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Sted
    • Rom
    • Service
3  Takk, Dag B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. juli 2018

Vi kjørte over fjellet fra Ringebu med retning Røros. Oppdaget et skilt på veien over fjellet med tilbud om matservering inkl. rømmegrøt.
Flott beliggenhet, selv for en sommerdag, og må være en drøm vinterstid.
Men det var altså rømmegrøten som dro oss opp sideveien.
Veldig varm og vennlig mottagelse fra betjeningen med masse informasjon og hyggelig samtale.
Og rømmegrøten var av ypperste slaget.
Akkurat slik jeg husker høyfjellshotellene fra ungdommen. Flott atmosfære.

Dato for oppholdet: juli 2018
Reisetype: Reiste med venner
1  Takk, Jon R
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser