Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Konge sted!”

Gino's East Magnificent Mile
Vurdert som nr. 349 av 10 825 Restauranter i Chicago
Prisklasse: USD 0 - USD 20
Kjøkken: Pizza
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
God for: Familier med barn, Store grupper
Middagsalternativer: Middag, Lunsj, Frokost, Sent på kvelden, Levering, Reservasjoner, Gatekjøkken
Omgivelser: Magnificent Mile
Anmeldt 17. oktober 2016 via mobile enheter

Perfekt for en kveld med litt liv! God mat, kjempe service:) godt utvalg av mat og drikke for liten og stor, skriv ditt navn på veggen etter besøket. Husk egen tusj

Dato for besøk: oktober 2016
Takk, Dag Fredrik W
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (2 679)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

26 av 2 679 anmeldelser

Anmeldt 19. juli 2016 via mobile enheter

De er rett og slett grådige med dårlig service og ikke spesielt god pizza. Kan anbefale andre hyggelige steder rett i nærheten som er av en helt annen klasse i samme prisnivå.

Dato for besøk: juli 2016
Takk, BaardB
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. juli 2016 via mobile enheter

Turistfelle med begrenset tid til hver besøkende. Helt ordinær mat og dårlig og treg service. Du finner bedre alternativer til mye hyggeligere priser og bedre mat mange steder i Chicago

Dato for besøk: juli 2016
Takk, Jan Kristen W
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. juli 2016 via mobile enheter

Ekstremt dårlig service på denne restauranten. Vi var et norsk reisefølge som hadde gledet oss til å spise her. Opplevde dessverre bråk og problemer fra første til siste stund. Vi ble avkrevd 300 dollar for å ha sittet noen minutter for lenge. Gå et annet sted om du vil ha en hyggelig opplevelse i Chicago.

Dato for besøk: juli 2016
Takk, FridF1
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. september 2015

Vi bestilte en deep dish pizza som var kjempegod! Men lydnivået på musikken i lokalet var altfor høyt, hadde problem med å snakke sammen. Lokalet var mørkt og rotete, kunne trengt litt oppussing.

Dato for besøk: september 2015
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, kristioverland
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Har du vært i Gino's East Magnificent Mile? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din