Inger Leer S
75.8 km fra PAN Tretopphytter
43.1 km fra PAN Tretopphytter
Se flere hoteller i Flisa
Anmeldt 28. juni 2020 via mobile enheter

Familie på fire på Norgesferie. Første natt ble i PAN 2. Førstrinntrykket var supert! Mange kreative løsninger. Vi bestilte middag og tenkte at den bare skulle varmes. Den skulle visst også lagrs. Kjøleskapet var fylt opp med alg vi trengtr, og det var rikelig med mat. Resultatet ble elggryte som smakte namnam.

Været var helt strålende og da ble det veldig varmt siden det ikke finnes solskjerming i hytta. Store vindusflater gir fantastisk utsikt, men det blir fort veldig varmt. Jeg er glad for at vi valgte dette, men de andre overnattingene i ferien blir nok på en helt annen prisskala.

Dato for oppholdet: juni 2020
1  Takk, espenbe
Anmeldt 22. juni 2020 via mobile enheter

Pan tretopphytter kan anbefales på det varmeste. Ingen bilder klarer å rettferdiggjøre hvor kult det ser ut i virkeligheten. Er også større en det ser ut som og har alt av utstyr man måtte trenge. Badet gir en skikkelig spafølelse, med deilige dusjprodukter og duftlys. Og det å våkne opp på morgenen i senga (som var helt sjukt god) og den utsikta var nok høydepunktet. En sjukt kul opplevelse!!!

Dato for oppholdet: juni 2020
Takk, 296marita
Anmeldt 29. april 2020 via mobile enheter

Utrolig flott men prisen tilsvarer en uke i syden. En overnatting. Altså en natt koster 6000 nok. Dette er for mye for en gjemmonsnits familie i norge. Dette er synd for dette er noe mange barnefamilier hadde satt utrolig pris på.

Dato for oppholdet: april 2020
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med VisitNorway.com
Takk, tedeven
Anmeldt 1. mai 2019

En unik opplevelse i høyde med tretoppene! Gjennomført arkitektur der alle detaljer virket gjennomtenkt og ingen kvadratmeter var ubrukt. Vi hadde en super overnatting og nøt solnedgang og soloppgang akkompagnert av fuglekvitter. Maten (frokost) var veldig god, og rikelig. Anbefales!

Dato for oppholdet: april 2019
Takk, OleHaugland
Anmeldt 20. april 2019 via mobile enheter

Vi var to par som reiste sammen og vi hadde et helt fantastisk opphold. Vi booket to netter i PAN 1, og hytta sto til all forventning. Vi var veldig heldige med været så vi fikk sett både soloppgang og solnedgang, som var en unik opplevelse i seg selv. Vi gikk også tur i finnskogen og grillet på bålplassen utenfor hytta.
Det som gjorde hytta så unik og annerledes fra alt annet, var selvfølgelig utsikten, men aller mest beliggenheten. Det var så rolig og fredelig i skogen, og de eneste lydene vi hørte var fra dyrene i skogen. Alt i alt hadde vi en helt fantastisk tur, og vi vil definitivt dra tilbake igjen!

Dato for oppholdet: april 2019
1  Takk, 23hanne