Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (19)
Filtrer anmeldelser
19 resultater
Vurdering fra reisende
16
1
1
1
0
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Vurdering fra reisende
16
1
1
1
0
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
510 av 19 anmeldelser
Anmeldt 15. august 2020 via mobile enheter

Flott utsikt, flott solnedgang, flott hytte. Litt for dyrt, men verdt prisen! Barnebarna koste seg på hemsen med panoramautsikt. Masse spill og lignende i hytta, som vi brukte flittig. Man kunne bestille mat fra lokale produsenter, men vi hadde med alt sjøl og det fungerte bra.

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Inger Leer S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. juni 2020 via mobile enheter

Familie på fire på Norgesferie. Første natt ble i PAN 2. Førstrinntrykket var supert! Mange kreative løsninger. Vi bestilte middag og tenkte at den bare skulle varmes. Den skulle visst også lagrs. Kjøleskapet var fylt opp med alg vi trengtr, og det var rikelig med mat. Resultatet ble elggryte som smakte namnam.

Været var helt strålende og da ble det veldig varmt siden det ikke finnes solskjerming i hytta. Store vindusflater gir fantastisk utsikt, men det blir fort veldig varmt. Jeg er glad for at vi valgte dette, men de andre overnattingene i ferien blir nok på en helt annen prisskala.

Dato for oppholdet: juni 2020
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, espenbe
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. juni 2020 via mobile enheter

Pan tretopphytter kan anbefales på det varmeste. Ingen bilder klarer å rettferdiggjøre hvor kult det ser ut i virkeligheten. Er også større en det ser ut som og har alt av utstyr man måtte trenge. Badet gir en skikkelig spafølelse, med deilige dusjprodukter og duftlys. Og det å våkne opp på morgenen i senga (som var helt sjukt god) og den utsikta var nok høydepunktet. En sjukt kul opplevelse!!!

Dato for oppholdet: juni 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, 296marita
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. april 2020 via mobile enheter

Utrolig flott men prisen tilsvarer en uke i syden. En overnatting. Altså en natt koster 6000 nok. Dette er for mye for en gjemmonsnits familie i norge. Dette er synd for dette er noe mange barnefamilier hadde satt utrolig pris på.

Dato for oppholdet: april 2020
Reisetype: Reiste med familie
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med VisitNorway.com
Takk, tedeven
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. mai 2019

En unik opplevelse i høyde med tretoppene! Gjennomført arkitektur der alle detaljer virket gjennomtenkt og ingen kvadratmeter var ubrukt. Vi hadde en super overnatting og nøt solnedgang og soloppgang akkompagnert av fuglekvitter. Maten (frokost) var veldig god, og rikelig. Anbefales!

Dato for oppholdet: april 2019
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Sted
    • Rom
    • Service
Takk, OleHaugland
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser