“Ikke verdt det”
Anmeldelse av SMAK av Stavern

SMAK av Stavern
Vurdert som nr. 4 av 20 Restauranter i Stavern
Anmeldt 8. november 2018

Vi bestemte oss, etter mye om og men, å holde vår mors 65 årslag på SMAK av Stavern.
Jeg hadde god dialog med daglig leder dagene i forkant av selskapet, og dette var mye av grunnen vi endte på SMAK.

Da vi var et selskap på over 10 pax hadde vi valgt å benytte oss av høst-tilbudet deres og den begrensede menyen, og også forklart i telefonen hvordan min mor hadde uttrykt hvor mye hun gledet seg til SMAKs signaturburger.

Da vi ankom restauranten, med nydelig pyntet bord, var vi alle sultne - da får vi beskjed om at signaturburgeren (som vi hadde uttrykt at vi ønsket) hadde de gått tom for. Dette er jo merkverdig, å gå tom for, når man har et forhåndsbestilt selskap. Vi endte opp med Crispy Chicken Burger, og uten å bruke for sterke ord her, kan jeg ikke anbefale noen å gi denne et forsøk. Smakløst, tamt, kjedelig og overhodet ikke crispy. Vi fikk god pris på maten, og takk og lov, for mer var den ikke verdt.

Utover det var servitører og bartendere strålende, og vi er takknemelige for hjelpen vi fikk i forkant og den utrolig gode servicen fra daglig leder. Strålende!

Jeg håper SMAK kommer til å rette opp inntrykket vi satt igjen med ved neste anledning.

Dato for besøk: oktober 2018
2  Takk, U4508CVkristineb

Anmeldt 1. november 2018

Når man gikk utover brygga, var det som at dette stedet utpekte seg på en spesiell måte. Salt sjø rev litt i nesa og snart kom Terje Vigen opp i bevisstheten - godt vi hadde rolig vær da. Men så, når vi kom in døren, og ble ønsket velkommen av et av vertskapet, var det flere brikker som falt på plass og det spesielle fremstod klart som Hjemmekoselig. Service og oppvartning var sjarmerende profesjonelt - ıgjen med en hjemmekoselig touch. Vi var 5 personer og alle spiste noe forskjellig. Jeg gikk for sjømaten og e andre som valgte samme type, bekreftet min smaksopplevelse: Himmelsk - ja, selv om vi var rett ved havet :-)
Mitt valg var fiskesuppe og jeg tror det må nærme seg den beste jeg har smakt. Av et av vertsskapet, fikk vin vite at det var mormors oppskrift - altså ikke bare hjemmekoselig - men hele familien var med å prege vår restaurantopplevelse.
Husets hvitvin var et eklatant forslag både til min sufiskesuppe som min mors blåskjell. Vi koste oss glugg ihjel i dette etablissement som var dekorert og pyntet greit nok, men hvor det spesielle var Terje Vigens sjøluft opplevelse ved inngangen og den hjemmekoselige atmsfæren - ja, og å bør jeg vel minne om verdéns beste fiskesuppe!

Dato for besøk: september 2018
3  Takk, RennyBA
Anmeldt 2. oktober 2018 via mobile enheter

Oppdaget denne flotte restauranten i sommer 👍 Da spiste vi en helt fantastisk deilig tapas 👌 Mens mannen spiste en perfekt burger 👌
Vi har hørt så mye positivt om fiskesuppa her, så vi møtte tilbake å smake. Det må være den beste fiskesuppa jeg har smakt på en restaurant 👍 Masse fisk, reker og grønnsaker og deilig brød ved siden av. Veldig godt 👌 Dette stedet anbefales 👌👍 Vi kommer igjen

Dato for besøk: oktober 2018
Takk, 11linnb
Anmeldt 11. september 2018 via mobile enheter

Hadde dialog med Daglig leder i forkant av vårt besøk, fantastisk service!!

Vi hadde en bursdagsmarkering og valgte å ta lunsjen her, noe vi absolutt ikke angrer på :-) Tre flotte roser stod på bordet når vi kom og Proseccoen kom så fort vi hadde satt oss( akkurat som avtalt ;) )

Deretter spiste vi nydelige småretter i de koselige lokalene, mens regnet pøste ned utenfor.

Kommer gjerne tilbake:-)

Dato for besøk: september 2018
Takk, 178jonasb
Inger Kristine G, Eier på SMAK av Stavern, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. september 2018

Tusen, tusen takk Jonas!
Dette var bare en stor glede, og ennå større glede når alt gikk så fint og dere fikk en så god opplevelse.
Håper virkelig vi ses, dere er velkommen tilbake til oss på SMAK!

Anmeldt 1. september 2018

Hyggelig mottakelse i døra, fikk bord med en gang, hyggelig kelner, spennende spisekart med råvarer, god drikke, herlig selskap med gode venner, ordentlig kjøtt som smakte kjøtt ... kan det bli bedre ? Vi ble imponert ! Det var en OPPLEVELSE !

Dato for besøk: juni 2018
1  Takk, 2Reisende1

Reisende som så på SMAK av Stavern, så også på

Har du vært i SMAK av Stavern? Del dine erfaringer!