Vi bestemte oss, etter mye om og men, å holde vår mors 65 årslag på SMAK av Stavern.
Jeg hadde god dialog med daglig leder dagene i forkant av selskapet, og dette var mye av grunnen vi endte på SMAK.
Da vi var et selskap på over 10 pax hadde vi valgt å benytte oss av høst-tilbudet deres og den begrensede menyen, og også forklart i telefonen hvordan min mor hadde uttrykt hvor mye hun gledet seg til SMAKs signaturburger.
Da vi ankom restauranten, med nydelig pyntet bord, var vi alle sultne - da får vi beskjed om at signaturburgeren (som vi hadde uttrykt at vi ønsket) hadde de gått tom for. Dette er jo merkverdig, å gå tom for, når man har et forhåndsbestilt selskap. Vi endte opp med Crispy Chicken Burger, og uten å bruke for sterke ord her, kan jeg ikke anbefale noen å gi denne et forsøk. Smakløst, tamt, kjedelig og overhodet ikke crispy. Vi fikk god pris på maten, og takk og lov, for mer var den ikke verdt.
Utover det var servitører og bartendere strålende, og vi er takknemelige for hjelpen vi fikk i forkant og den utrolig gode servicen fra daglig leder. Strålende!
Jeg håper SMAK kommer til å rette opp inntrykket vi satt igjen med ved neste anledning.