“Dette er stedet for deg:)”
Anmeldelse av SMAK av Stavern

SMAK av Stavern
Vurdert som nr. 4 av 20 Restauranter i Stavern
Anmeldt 27. mai 2019

Spiste god og smakfull middag på Smak, utmerket betjening, service minded og hyggelige. Det var masse mennesker der, men serveringen og oppfølgingen av oss gikk rolig for seg, og det så ut som kelneren hygget seg. En strålende opplevelse, og med utsikt til båthavn og lyder av måkeskrik.

Dato for besøk: november 2018
Takk, ToveAkre

Anmeldt 24. mai 2019

Spiste middag med en stor gruppe mennesker. Selv ble jeg sittende veldig trekkfullt og veldig midt i lokalet. Mindre selskaper slipper dette, og da er det ikke noe problem. Stedet var litt tynt bemannet, så til tross for hverdagskveld var det høyt tempo på betjeningen. Dette gjorde at bestilling tok litt tid. Kelneren, som også hadde baren, var hyggelig og blid og håndterte gjestene på en god måte. Bestilte indrefilét, som alt i alt var et litt tamt og pregløst måltid. Fiskesuppe og blåskjell så godt ut. Dessertutvalget er tynt og kaffen som ble servert med den var enda tynnere. Halv kopp med tynn kaffe er så langt unna den mørke koppen kaffe til slutt av måltidet man gjerne ønsker seg. Beliggenheten er sikkert veldig bra på en god sommerdag.

Takk, verdenvilbedras
Anmeldt 7. mai 2019 via mobile enheter

Vi var FB fire personer, min kone og jeg, og våre to mødre.
Spiste tapas til forrett og fiskesuppe til hovedrett. Alt smakte godt, god vin og hyggelig betjening.

Takk, bjornterjet
Inger Kristine G, Eier på SMAK av Stavern, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. mai 2019

Tusen takk for din tilbakemelding, dette setter vi stor pris på!
Vi ønsker dere velkommen igjen til oss på SMAK!

Anmeldt 4. mai 2019 via mobile enheter

Vi spiste en nydelig fiskesuppe, hamburger og club sandwich. Alle var veldig fornøyde med maten. Vi fikk god service av en meget hyggelig betjening.

Takk, geikar
Inger Kristine G, Daglig leder på SMAK av Stavern, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. mai 2019

Hei,

Tusen takk for din tilbakemelding, dette setter vi stor pris på.
Vi ønsker dere velkommen igjen til oss på SMAK!

Anmeldt 21. april 2019 via mobile enheter

Vi var et selskap på seks som var ute for å spise og drikke vin. Vi ble møtt av en servitør som fremsto irritert over at vi var der, og inntrykket ble på ingen måte bedre utover måltidet. Planen var å ha en helaften, men pga mangel på imøtekommenhet fra betjeningen valgte vi å gå rett etter maten. Tapasen var helt OK. Veldig god fårefilet, skuffende manchego og Chorizo. Disse smakte som billigvarianter fra kiwi eller rema 1000. Resten av tapasrettene var middelmådige. Personen som spiste hamburger var veldig fornøyd.

Dato for besøk: april 2019
3  Takk, CharlotteE745
Inger Kristine G, Eier på SMAK av Stavern, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. april 2019

Hei, veldig trist og beklagelig at du fikk denne opplevelsen. Men kan bekrefte at Manchego er en 12 mnd lagring fra Spania, Chorizo er også fra Spania som vi får fra vår grossist Oluf Lorentzen.
Utover din opplevelse, er det rett og slett bare og beklage!
Mvh Inger Kristine

Reisende som så på SMAK av Stavern, så også på

Har du vært i SMAK av Stavern? Del dine erfaringer!