“Dårlig hørsel eller service? ”
Anmeldelse av SMAK av Stavern

SMAK av Stavern
Vurdert som nr. 4 av 20 Restauranter i Stavern
Anmeldt 23. juli 2020 via mobile enheter

Første gang for en uke siden hadde jeg en grei opplevelse av Smak. I dag derimot, fryktelig. Vi kom 3 voksne og 2 barne. To av oss voksne bestilte blåskjell, hvitvin og øl. Når drikken kom, ble det servert 1 hvitvin og 2 øl til de voksne som også hadde bestilt blåskjell. Jeg påpekte at jeg også bestilte et glass hvitvin til blåskjellene. Når maten kom, kom det kun et porsjon blåskjell. Jeg ventet litt før jeg etterspurte blåskjellene jeg hadde bestilt. Vedkommende servitør hadde ikke fått med seg dette. Alle på bordet spiste seg ferdig, og da kom servitøren med blåskjell til meg, det etter at den hadde stått på disken i 6-10 minutter. Jeg takket da nei til dette da vi snart skulle gå. Men det virket som om personalet ventet et bord med «viktigere» gjester. Så vi forlot stedet med en skuffelse. Beklager folkens. Ikke bruk unnskyldningen om at det er for lite folk på jobb når ting går til bloksberg. Kundene betaler det samme for maten, om det er Jørgen hattemaker eller kong salamon. Det er bare det at Jørgen hattemaker er de dere lever av.

3  Takk, greggern

Anmeldt 19. juli 2020 via mobile enheter

Her lages tapas fra bunnen av. Vi hadde 8 retter og det var mer enn nok mat. Kylling med cornflakes og det saltbakte brødet var overraskende godt. Chevre med honning må også trekkes frem.
Oliven derimot, kunne de funnet noe bedre.

2  Takk, tomvidarl
Anmeldt 18. juli 2020 via mobile enheter

God ostetallerken men svært salt brød. Noen spiste fiskesuppe, den falt i smak. Men to av oss som spiste uer, var det rett og slett usmakelig. Fisken luktet ikke spesielt fersk, og var oversaltet. Ikke godt.

1  Takk, trinemarens
Anmeldt 18. juli 2020

Svært god mat og hyggelig og effektiv service. Anbefsles på det varmeste! Vi spiste fiskesuppe og husets burger .... utrolig godt.

Takk, 949j_rnr
Anmeldt 15. juli 2020 via mobile enheter

Vi spiste oppå terrassen her. Nydelig utsikt og trivelig betjening. Meget god mat. Kjapp og god service. Ett fint sted å ta et enkelt måltid på en sommerdag.

1  Takk, KennethP149

Reisende som så på SMAK av Stavern, så også på

Har du vært i SMAK av Stavern? Del dine erfaringer!