Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Tar ikke covid 19 på alvor!”
Anmeldelse av SMAK av Stavern

SMAK av Stavern
Vurdert som nr. 3 av 19 Restauranter i Stavern
Restaurantdetaljer
Anmeldt 31. juli 2020 via mobile enheter

Vi tengte å gi denne plassen en ny sjanse .Vi var her i 2019, og ble svært skuffet. Hygiene da, var ikke noe de tydeligvis prioriterte, her lå det sigarettsneiper både på gulv og bord. Siden de har overlevd sesongen, måtte vi gi dem en ny mulighet. Skuffelsen var ikke mindere. De har en nydelig beliggenhet, men har du helsa kjær,så styr unna. Her må du faktisk åle deg i gjennom en lang rekke med med gjester i en svært smal uteservering. Dersom du skal unngå å berøre andre gjester må du utføre akrobatiske øvelser de flere av oss dødelige umulig kan fremføre. Har du livet kjært, så bli hjemme. Slik situasjonen er i Norge og Europa i dag er dette stede å spille russisk rulett med helse og liv. Har ikke sett noen i bransjen som pakker gjestene tettere. Håper mattilsynet tar en uanmeldt inspeksjon og lukker etablissementet. Spis for livet har vel aldri vært mer berettiget. Med denne beliggenhet og potensial vil en profesjonell og faglig ledelse kunne levere det man kan forvente og ivareta gjester og personalet.

Dato for besøk: juli 2020
6  Takk, Travelling2you
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (176)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

3034 av 176 anmeldelser

Anmeldt 28. juli 2020 via mobile enheter

Veldig god mat! Og koselig betjening... det er alltid en glede å spise hos Inger Kristin. Anbefales på det sterkeste !

Dato for besøk: juli 2020
Takk, 729anggief
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. juli 2020 via mobile enheter

Første gang for en uke siden hadde jeg en grei opplevelse av Smak. I dag derimot, fryktelig. Vi kom 3 voksne og 2 barne. To av oss voksne bestilte blåskjell, hvitvin og øl. Når drikken kom, ble det servert 1 hvitvin og 2 øl til de voksne som også hadde bestilt blåskjell. Jeg påpekte at jeg også bestilte et glass hvitvin til blåskjellene. Når maten kom, kom det kun et porsjon blåskjell. Jeg ventet litt før jeg etterspurte blåskjellene jeg hadde bestilt. Vedkommende servitør hadde ikke fått med seg dette. Alle på bordet spiste seg ferdig, og da kom servitøren med blåskjell til meg, det etter at den hadde stått på disken i 6-10 minutter. Jeg takket da nei til dette da vi snart skulle gå. Men det virket som om personalet ventet et bord med «viktigere» gjester. Så vi forlot stedet med en skuffelse. Beklager folkens. Ikke bruk unnskyldningen om at det er for lite folk på jobb når ting går til bloksberg. Kundene betaler det samme for maten, om det er Jørgen hattemaker eller kong salamon. Det er bare det at Jørgen hattemaker er de dere lever av.

Dato for besøk: juli 2020
3  Takk, greggern
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. juli 2020 via mobile enheter

Her lages tapas fra bunnen av. Vi hadde 8 retter og det var mer enn nok mat. Kylling med cornflakes og det saltbakte brødet var overraskende godt. Chevre med honning må også trekkes frem.
Oliven derimot, kunne de funnet noe bedre.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, tomvidarl
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. juli 2020 via mobile enheter

God ostetallerken men svært salt brød. Noen spiste fiskesuppe, den falt i smak. Men to av oss som spiste uer, var det rett og slett usmakelig. Fisken luktet ikke spesielt fersk, og var oversaltet. Ikke godt.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, trinemarens
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på SMAK av Stavern, så også på

 

Har du vært i SMAK av Stavern? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din