Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“God mat og ypperlig service”
Anmeldelse av SMAK av Stavern

SMAK av Stavern
Vurdert som nr. 3 av 18 Restauranter i Stavern
Restaurantdetaljer
Anmeldt 18. august 2020

Vi er en vennegjeng fra 60 tallets Stavern som møtes i august for å mimre om at alt var så mye bedre før. Men blåskjellene som serveres på Smak er adskillig bedre enn de vi kokte i tomme hermetikk bokser i Corntin. De er faktisk blant de aller beste jeg har smakt. Servitørene jobbet effektivt med et smil hele tiden, til tross for diverse kommentarer fra gamle menn som etter hvert ikke hører så godt. Men smaken er i orden, og det smakte godt!
MEN KORONA REGLENE BLE OVERSETT FOR MYE.
Jan H.

Dato for besøk: august 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, Jan H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (176)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

2731 av 176 anmeldelser

Anmeldt 12. august 2020 via mobile enheter

Lite spisested rett ved båthavna. God og pent tillaget mat, god vin, bra service. Fint å sitte både ute og inne.

Dato for besøk: august 2020
Takk, 188trudet
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. august 2020 via mobile enheter

Fantastisk nydelig mat. Vi var en familie på 6 som først tok hele menyen av tapas som forrett - utrolig godt og vi angret egentlig på at vi hadde bestilt noe annet som hovedrett. Så kom hovedrett der vi forsøkte oss på uer, blåskjell, kyllingburger, spesial burger og barne tapas. Alt nydelig. Rask og god service. Nydelig å kunne sitte ute kun meter fra bryggekanten og egen båt. Virkelig - og endelig - en god matopplevelse i Stavern. Kan anbefales

Dato for besøk: august 2020
Takk, stenef2019
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
ingerkristineg, Eier på SMAK av Stavern, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. august 2020

Wow, så hyggelig dette var. Nettopp dette vi jobber oss i mot, at gjestene for en slik opplevelse hos hos på
SMAK! Vi håper dere tar turen til oss en annen gang også, og en fin sommer videre til dere alle☀️

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 31. juli 2020 via mobile enheter

Vi tengte å gi denne plassen en ny sjanse .Vi var her i 2019, og ble svært skuffet. Hygiene da, var ikke noe de tydeligvis prioriterte, her lå det sigarettsneiper både på gulv og bord. Siden de har overlevd sesongen, måtte vi gi dem en ny mulighet. Skuffelsen var ikke mindere. De har en nydelig beliggenhet, men har du helsa kjær,så styr unna. Her må du faktisk åle deg i gjennom en lang rekke med med gjester i en svært smal uteservering. Dersom du skal unngå å berøre andre gjester må du utføre akrobatiske øvelser de flere av oss dødelige umulig kan fremføre. Har du livet kjært, så bli hjemme. Slik situasjonen er i Norge og Europa i dag er dette stede å spille russisk rulett med helse og liv. Har ikke sett noen i bransjen som pakker gjestene tettere. Håper mattilsynet tar en uanmeldt inspeksjon og lukker etablissementet. Spis for livet har vel aldri vært mer berettiget. Med denne beliggenhet og potensial vil en profesjonell og faglig ledelse kunne levere det man kan forvente og ivareta gjester og personalet.

Dato for besøk: juli 2020
6  Takk, Travelling2you
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. juli 2020 via mobile enheter

Veldig god mat! Og koselig betjening... det er alltid en glede å spise hos Inger Kristin. Anbefales på det sterkeste !

Dato for besøk: juli 2020
Takk, 729anggief
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på SMAK av Stavern, så også på

 

Har du vært i SMAK av Stavern? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din