Vi tengte å gi denne plassen en ny sjanse .Vi var her i 2019, og ble svært skuffet. Hygiene da, var ikke noe de tydeligvis prioriterte, her lå det sigarettsneiper både på gulv og bord. Siden de har overlevd sesongen, måtte vi gi dem en ny mulighet. Skuffelsen var ikke mindere. De har en nydelig beliggenhet, men har du helsa kjær,så styr unna. Her må du faktisk åle deg i gjennom en lang rekke med med gjester i en svært smal uteservering. Dersom du skal unngå å berøre andre gjester må du utføre akrobatiske øvelser de flere av oss dødelige umulig kan fremføre. Har du livet kjært, så bli hjemme. Slik situasjonen er i Norge og Europa i dag er dette stede å spille russisk rulett med helse og liv. Har ikke sett noen i bransjen som pakker gjestene tettere. Håper mattilsynet tar en uanmeldt inspeksjon og lukker etablissementet. Spis for livet har vel aldri vært mer berettiget. Med denne beliggenhet og potensial vil en profesjonell og faglig ledelse kunne levere det man kan forvente og ivareta gjester og personalet.