Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Fantastisk”
Anmeldelse av SMAK av Stavern

SMAK av Stavern
Vurdert som nr. 3 av 18 Restauranter i Stavern
Restaurantdetaljer
Anmeldt 11. september 2020 via mobile enheter

Fantastisk hyggelig personale. Nydelig tapas! Alt i alt en 10/10 opplevelse! Kommer tilbake ved første anledning. Anbefales!

Dato for besøk: september 2020
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med VisitNorway.com
Takk, helenebY5162SX
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
ingerkristineg, Eier på SMAK av Stavern, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. september 2020

WOW, dette er utrolig hyggelig å høre. Tusen takk, og dere er så velkommen igjen til oss på SMAK!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (176)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

2529 av 176 anmeldelser

Anmeldt 1. september 2020 via mobile enheter

En fantastisk tapas og service du skal lete lenge etter.
En flott opplevelse.
Kommer du til Stavern, så ta en tur på SMAK.

Dato for besøk: september 2020
2  Takk, nors1144
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
ingerkristineg, Eier på SMAK av Stavern, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. september 2020

WOW, dette er så hyggelig!
Tusen takk for din tilbakemelding, og vi ønsker deg velkommen tilbake til oss på SMAK:)

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. august 2020

Vi er en vennegjeng fra 60 tallets Stavern som møtes i august for å mimre om at alt var så mye bedre før. Men blåskjellene som serveres på Smak er adskillig bedre enn de vi kokte i tomme hermetikk bokser i Corntin. De er faktisk blant de aller beste jeg har smakt. Servitørene jobbet effektivt med et smil hele tiden, til tross for diverse kommentarer fra gamle menn som etter hvert ikke hører så godt. Men smaken er i orden, og det smakte godt!
MEN KORONA REGLENE BLE OVERSETT FOR MYE.
Jan H.

Dato for besøk: august 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, Jan H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. august 2020 via mobile enheter

Lite spisested rett ved båthavna. God og pent tillaget mat, god vin, bra service. Fint å sitte både ute og inne.

Dato for besøk: august 2020
Takk, 188trudet
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. august 2020 via mobile enheter

Fantastisk nydelig mat. Vi var en familie på 6 som først tok hele menyen av tapas som forrett - utrolig godt og vi angret egentlig på at vi hadde bestilt noe annet som hovedrett. Så kom hovedrett der vi forsøkte oss på uer, blåskjell, kyllingburger, spesial burger og barne tapas. Alt nydelig. Rask og god service. Nydelig å kunne sitte ute kun meter fra bryggekanten og egen båt. Virkelig - og endelig - en god matopplevelse i Stavern. Kan anbefales

Dato for besøk: august 2020
Takk, stenef2019
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
ingerkristineg, Eier på SMAK av Stavern, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. august 2020

Wow, så hyggelig dette var. Nettopp dette vi jobber oss i mot, at gjestene for en slik opplevelse hos hos på
SMAK! Vi håper dere tar turen til oss en annen gang også, og en fin sommer videre til dere alle☀️

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på SMAK av Stavern, så også på

 

Har du vært i SMAK av Stavern? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din