“Verste service som en kunde kan oppleve!”
Anmeldelse av SMAK av Stavern

SMAK av Stavern
Vurdert som nr. 4 av 20 Restauranter i Stavern
Anmeldt 1. april 2024

Jeg har opplevd det verste mareritt som en kunde kan oppleve på en restaurant. Verste service med psykisk ustabilt daglig leder Inger Kristine Grønvold.
Grunnet: etter 45 min har jeg spurt daglig leder når maten vår blir ferdig.
Da begynte hun å skrike at da må vi kansellere bestillingen, rive bestikk fra mine hender og kaste mine gjenstander ( telefon og briller) fra bordet. Da måtte jeg bare forlate restaurant.
Overraskende uprofesjonelt!!!
Jeg har tenkt først at dette er bare 1.april spøk...men nei, hun var verre og verre.
Smak av Stevern VAR min favoritt plass i kjempe koselig byen-Stevern, besøkte mange ganger med glede.
Trist at en person med dårlig stemning prøvde å ødelegge så fantastisk solfylte påske dagen.

Dato for besøk: april 2024
Takk, Natalia K

1923 av 229 anmeldelser

Anmeldt 27. august 2023

Et trangt og uformelt sted langs brygga i Stavern var favorittstedet. Det skilte seg ut med orginalitet; spartansk sjarm ute, og litt luksusfølelse inne. Stor var derfor skuffelsen da Smak på brygga forsvant. Gleden var nesten tilsvarende stor da nye Smak av Stavern åpnet. Her er fint og med flott beliggenhet, men Smak har mistet sin egenart. Så var det mat og service da. Må si meg enig med dem som påpeker at noe har skjedd både med service og servering / mat, dessverre i feil retning. En rolig, solfylt sensommersøndag med knapt halvfullt belegg er ikke en travel ettermiddag. Smak var tom for mange retter, derfor virket tapas som et godt alternativ. Siden klokken var 16:15 måtte jeg vente med å bestille til kl. 17. Etter to øl ble tapas bestilt; scampi og fårefilét. Det var triste greier. 4 smakløse scampi i vann med noen paprikaringer og hvitløkskiver, samt 6 bittesmå biter fårefilét med et blad rosmarin. Sistnevnte var helt OK. For dette tok de 260 kroner, øl ikke medregnet. Stor skuffelse. Syklet rett til gatekjøkkenet og kjøpte 2 mettende og gode pølser til 40 kroner. Selvsagt gir jeg nye Smak en ny sjanse, men foreløpig er skuffelsen stor.

Dato for besøk: juli 2023
1  Takk, Resort45761030072
Anmeldt 11. august 2023

Vi har hatt mange hyggelige og gode måltider på Smak opp gjennom årene, men etter flyttingen virker det som noe alvorlig har gått galt. Vimsete og ineffektiv service kan vi til nød leve med. Men kald, grå, knusktørt og trevlete hamburger er ikke akseptabelt.

Dato for besøk: august 2023
Takk, Lars S
Anmeldt 2. august 2023 via mobile enheter

God og rask service, god mat. Fantastisk service fra Julie, som serverte oss. Vi kommer garantert tilbake hit. Håper vi treffer på Julie til neste år også 😃

Dato for besøk: august 2023
Takk, GHustvedt
Anmeldt 29. juli 2023

Kjempe god service og god mat, i hyggelige omgivelser.
Vil særlig trekke frem vår servitør Julie, som smilte og ytte kjempe service, til tross for mye å gjøre og dessverre noen meny valg som ledelsen/restauranten ikke hadde kjøpt inn nok av.
Vi kommer igjen

Dato for besøk: juli 2023
Takk, Line H

Reisende som så på SMAK av Stavern, så også på

Har du vært i SMAK av Stavern? Del dine erfaringer!