Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Bra plassering, men sommerens dårligste restaurantopplevelse”

Dampskipsbrygga Restaurant
Vurdert som nr. 8 av 18 Restauranter i Stavern
Prisklasse: USD 1 - USD 1 198
Restaurantdetaljer
Anmeldt 16. august 2020

Vi skulle spise lunsj - en fiskesuppe og en dagens (skalldyrsalat). Fiskesuppen var helt uspiselig og selve suppen smakte som fiskeboller i hvit saus fra hermetikk tilsatt rømme og mel for å gjøre den tjukk. Salaten var mer et labert forsøk på paella, men hvertfall noe bedre enn suppa...

Dato for besøk: august 2020
1  Takk, kbd_88
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (75)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

1418 av 75 anmeldelser

Anmeldt 28. juli 2020

Besøket vårt på dette spisestedet ble ingen suksess. Gjennomtrekk gjorde at det ble ubehagelig å sitte der vi ble plassert,- uten særlig forståelse fra vertskapet. Maten var heller ikke en suksess,- mine sjøkreps og blåskjell var smakløse og tørre (krepsen), pizzaen til mitt barnebarn er noe av det bløteste og dårligste jeg har sett (og smakt). Øvrig mat får ståkarrakter.
Min anbefaling er: Spis et annet sted.

Dato for besøk: juli 2020
2  Takk, bjalau
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. juli 2020 via mobile enheter

Veldig bra service og fin meny. Lokalt mikrobryggeriøl må prøves. Fantastisk utsikt langs kaia. Lunt og fint sted.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, 19vidare
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. juli 2020

Dette var en perfekt lunch med åtte som ble ni uten problem, og all bestilling gikk som bestilt. Rause porsjoner og masse smak på Fish´n Chips,Pulled Pork, Fiskesuppe og Burger - kjapt var det også, selv med mye gjester. Det var nesten litt mye fisk og sjømat i fiskesuppen (!) Nydelig plass å sitte, selv i gråværet, og ikke noe problem å dele opp regniognen. Gøy at det funker på Dampskipsbrygga i Stavern,

Dato for besøk: juli 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
2  Takk, petteranthon
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. juli 2020

Hadde lest noen gode anmeldelser her på Tripadvisor og hadde forventninger om god mat og bra sørvis, men de ble ikke innfridd. Lite interesserte servitører som stresset rundt til tross for at det ikke var all verdens med folk. Pizzaen var alt for mye stekt og brent i kantene. Fish and chips var kurant, med ok fisk. Chipsen på den ene porsjonen var slapp, vassen og uten salt, i den andre porsjonen var den ihjelfritert, mørk brun og sprø tvers gjennom. Heller ikke denne hadde fått en runde med saltbøssa. En liten skål med et tynt lag chilimajones holdt til den første fiskebiten.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, Øyvind V
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
486anwars, Eier på Dampskipsbrygga Restaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. juli 2020

Takk for tilbakemelding. Det skal taes opp med personalet både i service og kjøkkenet.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Dampskipsbrygga Restaurant, så også på

 

Har du vært i Dampskipsbrygga Restaurant? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din