Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Anbefales!”

Dampskipsbrygga Restaurant
Vurdert som nr. 9 av 19 Restauranter i Stavern
Prisklasse: USD 1 - USD 206
Restaurantdetaljer
Anmeldt 24. august 2021

Veldig bra mat og service. Helt OK pris. Beliggenheten på bryggekanten bidrar til en god opplevelse.

Dato for besøk: juli 2021
Takk, vernero2021
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (83)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

711 av 83 anmeldelser

Anmeldt 21. august 2021 via mobile enheter

Hvor skal vi starte?
Vi var 5 personer, 2 voksne og 3 barn.
Barna fikk barneburger. Alt var tørt. Fries virket som var gammel. Barna var sultne så de spiste, men når jeg spør sier de at det ikke var godt. Jeg hadde dampet blåskjell og der var de fleste skjella sure og vannet det var dampet i luktet dårlig sjøvann, brødet som fulgte med var tørt og smakte ingenting. Du kan tenke deg en fyrstekake som har tørket inn. Neste rett ut er kyllingspyd med røsti poteter, hummus og noe annet. Det var kun et kyllingspyd og det var helt inntørket. Hummus virket som kom fra frysa og røsti poteter trodde jeg skulle være litt sprø, men de var helt soggy og smakte rå potet. Det eneste positive her er at de serverer glass coca cola og den var kald. Jeg håper virkelig ikke at dette er standaren de har begynt med for da vil de miste mange kunder.

Dato for besøk: august 2021
Takk, 231p_lj
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 6. august 2021 via mobile enheter

Bestilte fish and chips til en voksen og to barn. Disse var bra. Jeg bestilte meg pulled pork hamburger med glutenfritt brød. Kjøttet var fullt av fett og en stor beinbit, men plukket dette vekk og spiste videre. Så oppdaget jeg at hamburgerbrødet var muggent. Sa ifra og ville ikke betale for denne retten, noe jeg også slapp. Men. Dette er ikke bra nok! Brødet var synlig muggent under (noe jeg først merket da jeg fikk mugg i munnen). Det var også meget tørt, noe kokken burde ha merket. Ingen spurte hvordan maten smakte underveis, de ansatte var mer opptatt med å snakke seg imellom. En meget dårlig opplevelse.

Dato for besøk: august 2021
Takk, carolla246
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anwar S, Eier på Dampskipsbrygga Restaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. august 2021

Takk for tilbakemelding pulledporken river vi for hånd alle de 5-6 tonn ila sommeren og det kan skje glipper ved at bein kommer med desverre og fettet som kommer med er fordi det er best med fett som er greit nok at du ikke liker. Brødet den tar jeg på meg siden det var jeg som stå der la ikke merke til det desverre.
At servitørene ikke var oppmerksom skal vi ta med de.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. juli 2021 via mobile enheter

Utrolig god mat
Vi var 6 stk som bestilte Litt forskjellige retter.
Alle var meget godt fornøyd (spareribs, blåskjell og entrecôte)
Biffen var noe av det beste jeg har spist.
Ikke for tunge retter, god service
Absolutt verdt et besøk.

Dato for besøk: juni 2021
Takk, 232jonl
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 19. juli 2021 via mobile enheter

Vi bestilte forskjellig kjøtt-retter. Alle var veldig fornøyd med maten. Spesielt rødvinsglaze var suverent god.
Hyggelig at Stavern har fått et uformelt sted med god mat

Dato for besøk: juni 2021
Takk, bj_rnt0reb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Dampskipsbrygga Restaurant, så også på

 

Har du vært i Dampskipsbrygga Restaurant? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.