Åshild Moe
Dato for oppholdet: desember 2018
Kristoffer T, KundeansvarligHotel Wassilioff, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 2. des. 2018
Hei MollyMoe3

Takk for dine hyggelige tilbakemeldinger - velkommen tilbake til oss.

6.0 km fra Hotel Wassilioff
    17.0 km fra Hotel Wassilioff
    17.0 km fra Hotel Wassilioff
    Se flere hoteller i Stavern
    Anmeldt 1. november 2018 via mobile enheter

Staverns eneste hotell sover ikke på laurbærene av den grunn. Vi fikk gleden av å ha gjester fra hele verden her da vi hadde vårt bryllup i Stavern i juni. De serverte oss en service vi aldri har sett maken til, med en fantastisk "dette fikser vi" holdning til alt.

Fantastisk restaurantsjef, hyggelige ansatte, flotte og spesielle rom. Alt vi ønsket oss på et sted. Alle gjestene vi hadde var også meget begeistret.

I tillegg leverte de en fantastisk brunch buffé til en hyggelig pris for alle våre gjester dagen etter festen.

Dato for oppholdet: juni 2018
    Takk, gibsonwushu
    Kristoffer T, Kundeansvarlig på Hotel Wassilioff, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. desember 2018

Hei gibsonwushu

Takk for dine hyggelig tilbakemeldinger - håper vi ser dere ved en senere anledning.

Anmeldt 19. oktober 2018 via mobile enheter

Veldig trivelig hotell med fantastisk beliggenhet. Hyggelig og trivelig personale. Veldig god frokost. Var her i to dager og en natt. Mye mer personlighet enn hva man får på ett mer striglet konferansehotell.

Takk, knuthoem

Hei knuthoem

Takk for dine hyggelige tilbakemeldinger - velkommen tilbake.

Anmeldt 9. oktober 2018 via mobile enheter

Var der i September for en helg. Førsteinntrykket var topp , koselig gammelt hotell med veldig fint interiør på rommet. Men dessverre etter en stund så vi alle de små detaljene som gjorde at begeistringen dalte nedover.
    På et nytt renovert hotellrom bør det ikke ligge og flyte skjøteledninger omkring. Det har vel litt med brannfare å gjøre.
    Vi var så heldige at vi hadde en balkong med sjøutsikt og gledet oss til å gå ut og sette oss. Det første som møter oss var et fullt askebeger fylt opp av sneiper. Ikke koselig.
    Og da vi skulle sette oss i stolene , ble det nesten komisk, for der var det store hull og ødelagt rotting. Bordet var rustet.
    Vi syns det er trist at et så koselig hotell med så fint interiør skal få dårlig omtale på grunn av små ting de lett kunne ordnet og byttet ut og istedet fått toppkarakter.

Takk, Lill-Karin

Hei Lill-Karin

Jeg beklager at deres inntrykk av våres hotell ikke ble som forventet av førsteinntrykket. Vi har utbedret de feilene som du har nevnt. Vi setter stor pris på alle tilbakemeldinger både ris og ros. Det er den beste måten vi kan forbedre oss på - vi leter hele tiden etter forbedringspotensiale.

Vi håper dere vil prøve oss igjen ved et senere tidspunkt.

Anmeldt 8. oktober 2018

Vennlig velkomst, litt trangt rom. Middagene var topp, hyggelig og effertiv servering. God frokost. Hyggelig bar med moderate priser. Plassering nær brygga, i fredelig gate. Parkering rett i gata, eller rundt hjørnet.

Romtips: Utsiktsrom ville vært hyggelig.
    • Reisetype: Reiste med venner
    Takk, hri n

Hei Nelly L

Takk for dine hyggelige tilbakemeldinger - flott at du synes maten og personalet var hyggelig.

Anmeldt 5. oktober 2018 via mobile enheter

Har du lyst å bo på et hotell som er litt annerledes enn de vanligere kjedehotellene er dette stedet for deg. Fantastisk beliggenhet i Norges kanskje vakreste småby. Hyggelig betjening og god mat. Vi fikk et rom med flott utsikt mot skjærgården. Sengene er komfortable, sengetøyet silkemykt og dunputene akkurat passe harde. Historisk hotell med mye å se på.

Takk, Kjell Gunnar A

Takk for dine hyggelige tilbakemeldinger - velkommen tilbake til oss