Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
TripadvisorUSD 155
Hotels.com
Expedia.comUSD 155
Priceline
eDreamsUSD 155
HurbUSD 162
Se alle 14 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (295)
Filtrer anmeldelser
295 resultater
Vurdering fra reisende
130
95
44
20
6
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
130
95
44
20
6
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
9297 av 295 anmeldelser
Anmeldt 1. desember 2018 via mobile enheter

Fantastisk rom vi bodde på rom nr 222.
Deilig seng, rent, nydelig utsikt.
Hyggelig og service innstilt personal. Nydelig mat i restauranten. Deilig frokost. Hotellet ligger midt i sentrum. Alt er i gå avstand.

Dato for oppholdet: desember 2018
Reisetype: Reiste med familie
2  Takk, AshildBrestrup
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Kristoffer T, Kundeansvarlig på Hotel Wassilioff, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. desember 2018

Hei MollyMoe3

Takk for dine hyggelige tilbakemeldinger - velkommen tilbake til oss.

Mvh
Kristoffer

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. november 2018 via mobile enheter

Staverns eneste hotell sover ikke på laurbærene av den grunn. Vi fikk gleden av å ha gjester fra hele verden her da vi hadde vårt bryllup i Stavern i juni. De serverte oss en service vi aldri har sett maken til, med en fantastisk "dette fikser vi" holdning til alt.

Fantastisk restaurantsjef, hyggelige ansatte, flotte og spesielle rom. Alt vi ønsket oss på et sted. Alle gjestene vi hadde var også meget begeistret.

I tillegg leverte de en fantastisk brunch buffé til en hyggelig pris for alle våre gjester dagen etter festen.

Dato for oppholdet: juni 2018
Reisetype: Reiste som et par
Takk, gibsonwushu
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Kristoffer T, Kundeansvarlig på Hotel Wassilioff, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. desember 2018

Hei gibsonwushu

Takk for dine hyggelig tilbakemeldinger - håper vi ser dere ved en senere anledning.

Mvh
Kristoffer

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. oktober 2018 via mobile enheter

Veldig trivelig hotell med fantastisk beliggenhet. Hyggelig og trivelig personale. Veldig god frokost. Var her i to dager og en natt. Mye mer personlighet enn hva man får på ett mer striglet konferansehotell.

Dato for oppholdet: oktober 2018
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, knuthoem
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Kristoffer T, Kundeansvarlig på Hotel Wassilioff, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. desember 2018

Hei knuthoem

Takk for dine hyggelige tilbakemeldinger - velkommen tilbake.

Mvh
Kristoffer

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. oktober 2018 via mobile enheter

Var der i September for en helg. Førsteinntrykket var topp , koselig gammelt hotell med veldig fint interiør på rommet. Men dessverre etter en stund så vi alle de små detaljene som gjorde at begeistringen dalte nedover.
På et nytt renovert hotellrom bør det ikke ligge og flyte skjøteledninger omkring. Det har vel litt med brannfare å gjøre.
Vi var så heldige at vi hadde en balkong med sjøutsikt og gledet oss til å gå ut og sette oss. Det første som møter oss var et fullt askebeger fylt opp av sneiper. Ikke koselig.
Og da vi skulle sette oss i stolene , ble det nesten komisk, for der var det store hull og ødelagt rotting. Bordet var rustet.
Vi syns det er trist at et så koselig hotell med så fint interiør skal få dårlig omtale på grunn av små ting de lett kunne ordnet og byttet ut og istedet fått toppkarakter.

Dato for oppholdet: oktober 2018
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Lill-Karin
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Kristoffer T, Kundeansvarlig på Hotel Wassilioff, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. desember 2018

Hei Lill-Karin

Jeg beklager at deres inntrykk av våres hotell ikke ble som forventet av førsteinntrykket. Vi har utbedret de feilene som du har nevnt. Vi setter stor pris på alle tilbakemeldinger både ris og ros. Det er den beste måten vi kan forbedre oss på - vi leter hele tiden etter forbedringspotensiale.

Vi håper dere vil prøve oss igjen ved et senere tidspunkt.

Mvh
Kristoffer

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. oktober 2018

Vennlig velkomst, litt trangt rom. Middagene var topp, hyggelig og effertiv servering. God frokost. Hyggelig bar med moderate priser. Plassering nær brygga, i fredelig gate. Parkering rett i gata, eller rundt hjørnet.

Romtips: Utsiktsrom ville vært hyggelig.
Dato for oppholdet: oktober 2018
  • Reisetype: Reiste med venner
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Service
Takk, Nelly L
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Kristoffer T, Kundeansvarlig på Hotel Wassilioff, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. desember 2018

Hei Nelly L

Takk for dine hyggelige tilbakemeldinger - flott at du synes maten og personalet var hyggelig.

Mvh
Kristoffer

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser