Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
Jan M M
Stavern, Norge
Anmeldelse av Hotel Wassilioff
5,0 av 5 boblerAnmeldt 12. juli 2020via mobile enheter
Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Oppføringen over bestillingstilbud for hvert sted tar hensyn til kompensasjonen som betales til oss av partnerne våre. Prisene som vises, kan være for forskjellige romtyper. Prisene som vises er de laveste tilgjengelige. Disse tilsvarer de minst dyre romtypene som er tilgjengelige, som oppgitt av partnerne våre på tidspunktet for søket til brukeren.
Hoteller i nærheten
    6.0 km fra Hotel Wassilioff
    Gratis Wi-Fi
    Gratis parkering
    Bli belønnet med One Key
    • Hotels.com
    • ZenHotels.com
      kr 3 058
    • Agoda.com
    5.9 km fra Hotel Wassilioff
    Gratis Wi-Fi
    Svømmebasseng
    Bli belønnet med One Key
    • Booking.com
    • ZenHotels.com
      kr 1 947
    • Hotels.com
    6.0 km fra Hotel Wassilioff
    Gratis Wi-Fi
    Restaurant
    • Expedia.com
    • ZenHotels.com
      kr 1 488
    • Hotels.com
    6.5 km fra Hotel Wassilioff
    Gratis Wi-Fi
    Gratis parkering
    • Expedia.com
    • ZenHotels.com
      kr 2 128
    • Hotels.com
    17.0 km fra Hotel Wassilioff
    Gratis Wi-Fi
    Gratis parkering
    51.4 km fra Hotel Wassilioff
    Gratis Wi-Fi
    Gratis parkering
    Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
    36.5 km fra Hotel Wassilioff
    Gratis Wi-Fi
    Bar/lounge
    18.4 km fra Hotel Wassilioff
    Gratis Wi-Fi
    Restaurant
    17.8 km fra Hotel Wassilioff
    Gratis Wi-Fi
    Svømmebasseng
    Se flere hoteller i Stavern
    Anmeldelser (340)
    Filtrer anmeldelser
    340 resultater
    Vurdering fra reisende
    147
    109
    49
    27
    8
    Type reisende
    Tidsperiode
    SpråkAlle språk
    Flere språk
    Vurdering fra reisende
    147
    109
    49
    27
    8
    Se hva reisende sier:
    Valgte filtre
    Filtrer
    Oppdaterer listen ...
    6974 av 340 anmeldelser
    Anmeldt 7. juli 2020

    Hotel med stil og sjarm. Flott interiør, og selvsagt litt slitent, men det er helt ok, da man har holdt den gamle stilen. Vi opplevde å bli godt mottatt, hyggelig betjening. Fine bilder, gammel tapet og møbler ga en strålende ramme for oppholdet vårt.

    Dato for oppholdet: juli 2020
    Takk, tronkarl
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
    Anmeldt 29. juni 2020 via mobile enheter

    Nydelig, fint lite sted. Vi koste oss masse, men hvis man skal ha litt mer fart, spenning, feste osv, er nok ikke dette stedet riktig. Hotellrommet virket og var ikke godt nok rent etter absolutte forventningene i covid-19 og måtte be de støvsuge og få nytt sengelaken som var skittent. Toalettet var forhøyet og kunne nesten dingle med beina. Haha..
    vi spurte om aircondition, noe de ikke hadde. Men fikk da istedet en liten bordvifte til to. Hjelpes!! Frokosten var helt Ok! Men syns ikke hotellet holdt seg til 4-stjerner. Sett bedre på 3-stjerner;)

    Dato for oppholdet: juni 2020
    Reisetype: Reiste med venner
    1  Takk, 750Maling
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
    Anmeldt 28. juni 2020 via mobile enheter

    Vi var 3 dager i Stavern mrns vi bodde på Wassilioff.
    Vi bestilte "Den Lille Suite" fordi vi vet den har en stor balkong med sittegruppe.
    Balkongen har en veldig bra beliggenhet rett ut mot havet.

    Når det er sagt så er det det "lille" ekstra som mangler når man betaler 2500,- pr natt...

    Som at balkongen ikke var hverken vasket eller ordnet før vi kom.
    Putene var tilgriset av fuglemøkk og den ene puta hørte hjemme i søpla da den hadde revnet og stoffet inne i den tøyt ut.

    At gulvteppet på rommet ikke var støvsugd og var fullt av skitt, at sengeteppet hadde en stor og veldig tydelig flekk, at det ikke var noe morgenkåper som det sto omtalt i reklamen.

    Grunnet korona-restriskjoner var det ingen frokost buffet, men frokosten var allikevel helt grei.
    Noe mer pålegg i hver tilmålt "frokostkasse" hadde vært fint.

    Det er veldig få gratis 24 timers parkeringsplasser utenfor hotellet. Sats heller ikke på de andre i nærheten. Kun 2 timer gratis før du må flytte bilen eller få bot på 900,- som vi fikk....
    Hotellet har parkeringsplasser på andre siden av Stavern til 100,- noe vi ikke ble opplyst om når vi skulle være der i 3 dager.

    Hotellet er koselig, gammelt og har sjel, men mangler det lille ekstra som gjør at det er verdt 2500,- pr natt i suite. Som at det faktisk er folk i resepsjonen når man lurer på noe....
    Som at man blir spurt når man sjekker ut "har dere hatt ett fint opphold, og er det noe dere savnet?"
    Kun ett nikk når vi leverte nøkkelen og gikk.....

    Det skal ikke så mye til før man får en litt annen opplevelse av hotellet

    Dato for oppholdet: juni 2020
    Reisetype: Reiste som et par
    2  Takk, RunarJ
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
    Anmeldt 15. juni 2020 via mobile enheter

    Var på dette hotellet i en natt. Hadde booket 5 retters middag og en overnatting. Hotellet har lite personale, og det er venting i resepsjonen og på serverings stedene. Servitørene har magert m kunnskap og driver stort sett med levering av tallerkner. Om du skal hygge deg med din kjære en helg - da hadde jeg dratt ett annet sted......

    Dato for oppholdet: juni 2020
    Reisetype: Reiste som et par
    3  Takk, janhf70
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
    Anmeldt 10. juni 2020 via mobile enheter

    Vi hadde tre netter her, på rom 213. Rommet hadde alt vi trengte, til og med balkong. Vi hadde sol fra morgen til kveld. Senga var meget god!
    Hotellet ligger nært til absolutt alt, havna, stranda, butikker, resturanter med mer!
    Tatt i betraktning at hotellet er et par hundre år gammelt er der meste bevart i samme stil som dengang!
    Anbefaler skalldyrstallerken på hotellet, husk å bestille 1-2 dager i forveien, mye mat!

    Dato for oppholdet: juni 2020
    Reisetype: Reiste som et par
    2  Takk, be9ta
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
    Vis flere anmeldelser