Monica S
    5.9 km fra Hotel Wassilioff
    18.4 km fra Hotel Wassilioff
    Se flere hoteller i Stavern
    Anmeldt 13. august 2020 via mobile enheter

Vi bodde tre netter på det unike Wassilioff i Stavern. Det var mye bedre enn forventet og rommet var nydelig. Vi hade balkong med bord og stoler og flott utsikt over vann og båtliv. Det er en liten fin sandstrand rett utenfor og.Det ligger meget sentralt ved vannet og parken. Bra frukost utvalg i flott miljø. Vakkre rom og interiør, meget smakfullt. De ansatte var imøtekommende og behaglige og vi ble en natt ekstra! Vi kommer tilbake!

2  Takk, anette696
    Anmeldt 12. august 2020 via mobile enheter

Hyggelig og unikt hotel i sentrum av Stavern. Noe slitt, men veldig sjarmerende og rent.. Sentral beliggenhet rett ved vannet. Store, luftige rom. God frokostbuffé i fine omgivelser. Kommer gjerne igjen.

Takk, 188trudet
    Anmeldt 29. juli 2020 via mobile enheter

Da vi ankom rommet sto det en halvfull kaffekopp på rommet i tillegg til masse hundehår på teppet...jeg sa fra og fikk beskjed om å sette den utenfor!!! Og dette i koronatider! Den eneste på jobb fungerte både som hovmester, servitør, resepsjonist og bartender. De hadde ikke sett for seg at hotellet kunne bli fullt i juli?? Badet var gammeldags og en spott fungerte ikke, dette ble påpekt men aldri fikset.

Maten i restauranten derimot var veldig, veldig god!

1  Takk, abaa
    Anmeldt 29. juli 2020 via mobile enheter

Hotellet har fin beliggenhet ved vannet og Fredriksvern. Gammelt hotell med stil og sjarm. Litt mye av alt og for noen er det kanskje litt mørkt og tungt. De har pusset opp rommene, men de trenger nok å gjøre noe i resten av hotellet også, for det er litt slitt. Et eksempel er i matsalen hvor det rant vann inn av vinduet, det hadde det tydeligvis gjort en god stund for det var mørke skjolder i tapeten under.

Men når det kommer til maten så ville vi ha gitt de 5 stjerner. Den var veldig god. Vi hadde kamskjell til forrett, oksekjake til hovedrett.

Vi hadde et standard rom. Det første rommet vi fikk var med utsikt på et tak og i en vegg. Det var heller ikke gjort klart. Vi fikk byttet til et annet rom og der var det bedre og mer lys. Rommet var koselig og badet så ganske nyoppusset. Sengen var litt smal, antar 150 cm. Det hadde vært fint om de hadde hatt noen ekstra puter tilgjengelig på rommet. Det var minibar på rommet og en liten TV. Det som ikke var bra var at det stinket ganske kraftig urin på badet, jeg tror det kom fra sluket i dusjen. Måtte lufte så mye som mulig. Vi burde sikkert ha gitt beskjed om dette, men når vi byttet fin første gang fikk vi beskjed om at de var fullbooket. En annen utfordring på badet var at det ikke var gardiner, så overkroppen din er synlig for gjestene som har rom med terrasse rett utenfor. De har et skydd som dekker nedre delen an vinduet for innsyn. Vanntrykket i dusjen på morgenen av også helt ubrukelig. Det tok lang tid før vannet ble varmt og etter litt så var det nok flere på hotellet som skulle dusje, for da bare kom det noen få dråper vann i flere minutter.

Frokosten var vi veldig fornøyd med. Godt utvalg.

Parkering rett utenfor eller i båthavna.

Hyggelig og behjelpelig betjening.

Stavern er et ganske lite, men idyllisk sted. Vi tror vi fikk sett det vi ønsket på en dag. Om vi kommer tilbake så skal vi i allefall oppgradere til et bedre rom.

2  Takk, mortenp_norway
    Anmeldt 28. juli 2020 via mobile enheter

Vi var to par som sjekket inn på hotell Wassiliov. Hyggelig mottagelse og pene rom med egen uteplass. Vi reserverte bord i hotellets restaurant Exellencen hvor vi bestilte 3-retters menyer med vinpakke. Maten var utrolig god, men serveringen var helt elendig. Vi spurte hvordan saus vi fikk til forretten. Det visste servitøren ikke, men skulle sjekke og komme tilbake, noe hun aldri gjorde. Deretter glemte de å gi oss hovedretten. Vi ventet og ventet, og prøvde forgjeves å oppnå kontakt, men ingen servitører løftet blikket. Etter en laaang ventetid kom de å beklaget og ga oss en sorbe som «plaster på såret». Problemet var bare at hovedretten kom et minutt senere og rakk derfor å bli noe kald før vi kunne spise den. Men rødvinen vi skulle hatt til, kom ikke. Jeg måtte da gå inn på kjøkkenet og spørre etter den. 3 av oss fikk passe med vin i glassene, men når servitøren skulle skjenke i det 4. glasset var det kun en liten slump igjen. Vi antok at hun skulle hente en my flaske, men den gang ei. Så det ble kun en slurk vin på sistemann. Til sist skulle vi ha dessert/ost. Da var det kun 3 av 4 som fikk dessertvin til (som vi betalte for i vinpakken). Da vi påpekte det ved betaling, fikk vi beskjed om at vi allerede hadde fått sorbeten og kaffen som erstatning, men vi hadde aldri fått noe kaffe. Da vi forralte dett, fikk vi til svar at vi kunne få det nå. Da var to av fire i reisefølget forlatt restauranten og klokken passert 23, så vi synes det var litt sent for kaffe. Det endte med at 3 av oss slapp å betale for ostetalkerkenen. Dette ble ingen god opplevelse, tross nydelig mat. Frokosten neste dag var god og delikat. Kommer gjerne igjen til dette sjarmerende og historiske hotellet, men kommer aldri mer til å spise der.

2  Takk, Reisemasa