Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
Booking.comUSD 159
Hotels.comUSD 159
PricelineUSD 167
eDreamsUSD 159
CheapTicketsUSD 159
Orbitz.comUSD 159
Se alle 13 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (295)
Filtrer anmeldelser
295 resultater
Vurdering fra reisende
130
95
44
20
6
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
130
95
44
20
6
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
2934 av 295 anmeldelser
Anmeldt 28. august 2020

Vi er her nå 28.8-29.8. Vi fikk et helt fantastisk flott rom med havutsikt og balkong. Hotellet er utrolig koselig og har en meget god atmosfære. Betjeningen er veldig behjelpelig og smilende. Vi kommer garantert tilbake!

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, monicasQ5668HJ
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. august 2020 via mobile enheter

Vi bodde tre netter på det unike Wassilioff i Stavern. Det var mye bedre enn forventet og rommet var nydelig. Vi hade balkong med bord og stoler og flott utsikt over vann og båtliv. Det er en liten fin sandstrand rett utenfor og.Det ligger meget sentralt ved vannet og parken. Bra frukost utvalg i flott miljø. Vakkre rom og interiør, meget smakfullt. De ansatte var imøtekommende og behaglige og vi ble en natt ekstra! Vi kommer tilbake!

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste som et par
2  Takk, anette696
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. august 2020 via mobile enheter

Hyggelig og unikt hotel i sentrum av Stavern. Noe slitt, men veldig sjarmerende og rent.. Sentral beliggenhet rett ved vannet. Store, luftige rom. God frokostbuffé i fine omgivelser. Kommer gjerne igjen.

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, 188trudet
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. juli 2020 via mobile enheter

Da vi ankom rommet sto det en halvfull kaffekopp på rommet i tillegg til masse hundehår på teppet...jeg sa fra og fikk beskjed om å sette den utenfor!!! Og dette i koronatider! Den eneste på jobb fungerte både som hovmester, servitør, resepsjonist og bartender. De hadde ikke sett for seg at hotellet kunne bli fullt i juli?? Badet var gammeldags og en spott fungerte ikke, dette ble påpekt men aldri fikset.

Maten i restauranten derimot var veldig, veldig god!

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, abaa
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. juli 2020 via mobile enheter

Hotellet har fin beliggenhet ved vannet og Fredriksvern. Gammelt hotell med stil og sjarm. Litt mye av alt og for noen er det kanskje litt mørkt og tungt. De har pusset opp rommene, men de trenger nok å gjøre noe i resten av hotellet også, for det er litt slitt. Et eksempel er i matsalen hvor det rant vann inn av vinduet, det hadde det tydeligvis gjort en god stund for det var mørke skjolder i tapeten under.

Men når det kommer til maten så ville vi ha gitt de 5 stjerner. Den var veldig god. Vi hadde kamskjell til forrett, oksekjake til hovedrett.

Vi hadde et standard rom. Det første rommet vi fikk var med utsikt på et tak og i en vegg. Det var heller ikke gjort klart. Vi fikk byttet til et annet rom og der var det bedre og mer lys. Rommet var koselig og badet så ganske nyoppusset. Sengen var litt smal, antar 150 cm. Det hadde vært fint om de hadde hatt noen ekstra puter tilgjengelig på rommet. Det var minibar på rommet og en liten TV. Det som ikke var bra var at det stinket ganske kraftig urin på badet, jeg tror det kom fra sluket i dusjen. Måtte lufte så mye som mulig. Vi burde sikkert ha gitt beskjed om dette, men når vi byttet fin første gang fikk vi beskjed om at de var fullbooket. En annen utfordring på badet var at det ikke var gardiner, så overkroppen din er synlig for gjestene som har rom med terrasse rett utenfor. De har et skydd som dekker nedre delen an vinduet for innsyn. Vanntrykket i dusjen på morgenen av også helt ubrukelig. Det tok lang tid før vannet ble varmt og etter litt så var det nok flere på hotellet som skulle dusje, for da bare kom det noen få dråper vann i flere minutter.

Frokosten var vi veldig fornøyd med. Godt utvalg.

Parkering rett utenfor eller i båthavna.

Hyggelig og behjelpelig betjening.

Stavern er et ganske lite, men idyllisk sted. Vi tror vi fikk sett det vi ønsket på en dag. Om vi kommer tilbake så skal vi i allefall oppgradere til et bedre rom.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
2  Takk, mortenp_norway
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser