Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
USD 158
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 30.10.21
Travelocity
Expedia.com
USD 158
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 30.10.21
Orbitz.com
Booking.com
PricelineUSD 166
Se alle 13 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (295)
Filtrer anmeldelser
295 resultater
Vurdering fra reisende
130
95
44
20
6
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
130
95
44
20
6
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
2833 av 295 anmeldelser
Anmeldt 13. september 2020

Maten var OK, men det var varmt i lokalet. Middels service. Glass med fingermerker på og det var udelikat. Litt flekkete stolseter. Men ellers gjennomført interiør. Blir nok en stund til neste gang de får besøk av meg.

Dato for oppholdet: september 2020
Takk, 470beritb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. august 2020

Vi er her nå 28.8-29.8. Vi fikk et helt fantastisk flott rom med havutsikt og balkong. Hotellet er utrolig koselig og har en meget god atmosfære. Betjeningen er veldig behjelpelig og smilende. Vi kommer garantert tilbake!

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, monicasQ5668HJ
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. august 2020 via mobile enheter

Vi bodde tre netter på det unike Wassilioff i Stavern. Det var mye bedre enn forventet og rommet var nydelig. Vi hade balkong med bord og stoler og flott utsikt over vann og båtliv. Det er en liten fin sandstrand rett utenfor og.Det ligger meget sentralt ved vannet og parken. Bra frukost utvalg i flott miljø. Vakkre rom og interiør, meget smakfullt. De ansatte var imøtekommende og behaglige og vi ble en natt ekstra! Vi kommer tilbake!

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste som et par
2  Takk, anette696
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. august 2020 via mobile enheter

Hyggelig og unikt hotel i sentrum av Stavern. Noe slitt, men veldig sjarmerende og rent.. Sentral beliggenhet rett ved vannet. Store, luftige rom. God frokostbuffé i fine omgivelser. Kommer gjerne igjen.

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, 188trudet
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. juli 2020 via mobile enheter

Da vi ankom rommet sto det en halvfull kaffekopp på rommet i tillegg til masse hundehår på teppet...jeg sa fra og fikk beskjed om å sette den utenfor!!! Og dette i koronatider! Den eneste på jobb fungerte både som hovmester, servitør, resepsjonist og bartender. De hadde ikke sett for seg at hotellet kunne bli fullt i juli?? Badet var gammeldags og en spott fungerte ikke, dette ble påpekt men aldri fikset.

Maten i restauranten derimot var veldig, veldig god!

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, abaa
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser