Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
Booking.comUSD 164
Hotels.comUSD 164
PricelineUSD 164
TravelocityUSD 164
eDreamsUSD 164
Orbitz.comUSD 164
Se alle 12 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (312)
Filtrer anmeldelser
312 resultater
Vurdering fra reisende
133
103
46
24
6
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
133
103
46
24
6
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1823 av 312 anmeldelser
Anmeldt 14. august 2021

Feiring av vårt gullbryllup på Hotell Wassilioff ble en flott opplevelse. Selskapsmenyen ble en utsøkt smaksopplevelse. Gode saker også for våre yngste barnebarn, ikke minst dessertbuffeten falt i smak. Egne bord til kortspill, domino og tegning for barna!
Familiefest på Wassilioff kan absolutt anbefales.

Dato for oppholdet: august 2021
Reisetype: Reiste med familie
Takk, MarionGunvildeS
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 11. august 2021

Veldig koselig hotell, hyggelig betjening og god frokost.

Det som trekker er at det lukter råttent ved inngangen og i resepsjonen, og alle dører til bøttekott og linskap står åpne, samt ikeabagger i korridoren. Det er forståelig når en gjør rent, men jeg bodde her i 2 døgn i sommer, og alle dørene sto alltid åpne, det samme i korridoren inn til matsalen. Det er litt pirk, men når en kaller seg UNIK forventer man alt al er på stell.

Uansett, oppholdet var veldig koselig.

Dato for oppholdet: juli 2021
    • Verdi
    • Sted
    • Service
Takk, OsloTravellady
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 29. juli 2021 via mobile enheter

Dette kan overhode ikke betegnes som et 4 stjerners hotell. Det er ingen ventilasjon på rom eller bad. Om sommeren er man avhengig av å ha vindu eller balkongdør åpen. Frem til 11 er det mye støy fra hotellets egen musikk. Det er også mye støy fra naborom, gang og terrasser da det er ekstremt lytt. Hører bl.a naborommet når de er på do eller prater med normal stemme. Tror dette er den dårligste hotellopplevelsen vi har hatt i Norge. Når vi klagde, var eneste svaret at vi kunne få sjekke ut.

Romtips: Dette kan ikke kalles 4 stjerners hotell
Dato for oppholdet: juni 2021
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Hans-Ingar L
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 29. juli 2021 via mobile enheter

Jeg er så skuffa over dette oppholdet. Det er ikke heis, så det er ikke beregnet for verken handikappet eller barnefamilier. Den så kalte rullestol inngangen går i gjennom en bakgård med masse lager av ting, trengt og mye søppel.. Rommene var ok, men trange. Det eneste positive er at de klarte å fike barneseng inn på rommet. Rommet ble reid opp, men vi fikk ikke nye håndklær, søppel ble ikke byttet og ingenting av kaffe/te eller såper ble fylt på før det ble bemerket, selv ikke etter det ble såpe fylt på. Sp det er tydelig forventet at 3 personer skal bruke små hotell flakser med såpe på 3 dager... Sengen var også skitten og måtte si fra om det også før det ble ordnet. Syntes hotell frokosten var helt ok, men siste dagen var det belegg fra pannen på speileggene og jeg mistet rett og slett matlysten.. Skulle gjerne gitt en god anmeldelse for det er et sjarmerende gammelt hotell midt i hjertet av stavern, men jeg forventet mer av ett 4 sterjerners hotell.

Romtips: Kontakt hotellet på forhånd for å forsikre deg om å få det som du vil av rom og alt.
Dato for oppholdet: juli 2021
Reisetype: Reiste med familie
Takk, monas517
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 27. juli 2021 via mobile enheter

Hotellet bærer preg av å ha vært et ærverdig hotell, men som med årene ikke har blitt tatt godt nok vare på. Hotellet har allikevel sin sjarm, men hadde hatt godt av oppgraderinger på de fleste områder.

Det meste var under middels, med unntak av frokost og resepsjonistene som var over middels. Hyggelige, smilende og hjelpsomme

Dato for oppholdet: juni 2021
Reisetype: Reiste med familie
Takk, ErlendWiborg
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser