siv1964
Bedroom
6.5 km fra Hotel Wassilioff
6.5 km fra Hotel Wassilioff
12.8 km fra Hotel Wassilioff
"Gratis sykler" & bordtennis.
15.7 km fra Hotel Wassilioff
17.0 km fra Hotel Wassilioff
Se flere hoteller i Stavern
Anmeldt 27. juni 2022 via mobile enheter

God lokasjon i sentrum av Stavern, uten at vi opplevde nevneverdig mye støy. Stilig og gjennomført hotellrom med flott utsikt over sjøen fra rommet i tredje etasje. Betjeningen var hyggelige og serviceinnstilte, både før ankomst og under oppholdet. God frokostbuffé.

Romtips: Var fullt på p-plassen utenfor hotellet da vi var der. Fikk kjøpt p-bevis I resepsjonen for hotellets andre p-plass som lå noen minutters gange unna. Fungerte fint.
Dato for oppholdet: juni 2022
Takk, Jenny Adamine F
Anmeldt 4. mai 2022

Vi besøkte hotellet for en avslappende kveld med god mat (oppgradert luksusopphold), og det var nettopp det vi fikk.

Vi ble møtt av en hyggelig resepsjonist, og rommet var som forventet.
Vi slappet først av med den flotte utsikten ut over havet mens vi nøt noen glass prosecco, som sto klar i en vinkjøler på rommet da vi ankom.
På kvelden spiste vi middag (5 retter) i restauranten, perfekt mat og veldig hyggelige og dyktige kelnere. Vin-pakka vi ble anbefalt passet perfekt til maten.
Gode senger, og etter god søvn ble vi møtt av en innholdsrik og bra frokost.
Alt personale vi var i kontakt med var korrekte, imøtekommende og hyggelige. Maten var også veldig bra.
Lokalene er litt slitt, men det var mer sjarmerende enn negativt for oss.
Det er også litt negativt at hotellet mangler heis og tilrettelegging for bevegelseshemmede.
Men - Alt i alt et hyggelig opphold vi kan anbefale og gjerne gjør igjen.

Takk, Kai N
Anmeldt 14. april 2022 via mobile enheter

Måtte nedover til Telemark en tur i påska og tenkte hvorfor ikke spandere på meg en natt på Hotell Wasillioff, det skal jo være et spesielt hotell med mye historie?

Og historie fant vi.

Vi ble møtt ved utgangen av en eim som minnet om septiktank, men gikk inn og fikk raskt sjekket inn. Det fremsto som et varmt og velkomment hotell med fargerike, trukne møbler, lun musikk og hyggelig atmosfære. Vi mottok nøkkel til rommet og gikk opp de vindskeive trappene fulle av sjarm. Da vi låste oss inn på rommet ble vi møtt av en vegg med fuktig luft. Her var det enten dårlig ventilasjon eller så hadde noen akkurat dusjet her.

Jeg hadde bestilt rom med to enkeltsenger, men det hadde vi ikke fått. Gadd ikke styre med dette da jeg dessverre er vant til at det ikke alltid lar seg løses lett, og hadde andre ting å gjøre.

Åpner balkongdøren og hadde utsikt over Fredriksvern som absolutt var en bonus. Etter å ha luftet ut meste av den fuktige tunge lufta i rommet, kikka vi oss litt rundt før vi dro videre. Det så veldig fancy ut ved første blikk, men så kom det som perler på en snor.

Møkkete dorullholder, mugg og fuktskader mer eller mindre i alle kriker og kroker på badet og mye av det samme på doen (to separate rom). Vi dro uansett videre der vi skulle, før vi kom tilbake senere på kvelden.

Hotellet holdt det det lovet ved et rom i en stille del, og det var kun små lyder fra musikk og folk i god stemning her og der. Ingenting p bry seg om. Atter igjen var den tunge, fuktige lufta tilbake og vi skjønte da at her er det snakk om manglende ventilasjon på rommet.

Vi luftet kjapt før vi gjorde oss klare for å legge oss, bare så det skulle være mulig å puste. Dessverre ble det valg mellom tung luft eller luft med røyk i.

Alt støvet og fukten i rommet gjorde at sovingen ble så som så. Og jeg lot være å dusje på hotellet før avreise pga all muggen som var der.

Et pluss var frokosten, full av god mat men savnet litt mer frukt.

Opplevde også resepsjonisten som hyggelig og god med gjestene.

Hotellet er et sånt hotell du bare må oppleve, men hadde vel kanskje dratt hit på middag eller søndagsbuffet istedetfor å leie det for en natt. Spesielt om du har noen som helst allergier eller trenger luft for å sove.

Takk, monsebakken
Anmeldt 12. april 2022

Hyggelig personale som gjør det de kan for å gjøre ditt opphold best. De er løsnings orienterte og bidrar til at du får et avslappet, stressfritt og fint opphold. Frokosten var strøken med et vidt utvalg av delikatesser

Takk, 24svenste
Anmeldt 12. april 2022 via mobile enheter

Slitte hotellrom med litt «harry» interiørstil, flasset maling av vinduene og løse gulvplanker m.m. Var nok flott når det var nytt en gang. Hyggelig og serviceinnstilt betjening. Flott at de tillater dyr. Var en litt stusslig hotellfrokost som ikke «overrasket» på noen måte, relativt standard.

Takk, W8934ZXandreasn