mcturist
55.5 km fra Hotel Wassilioff
Romservice
Se flere hoteller i Stavern
Anmeldt 20. april 2024

Palmehaven! For et fortreffelig sted å nyte en leskende forfriskning i verdensklasse. Vår krøllete venn i baren disket opp et nydelig utvalg cocktails fra det fjerne østen! Guud for en ünderbar morron! Håper vi kan bli brisen her flere ganger i sommerhalvåret ☀️🍸🍹

Romtips: Besøk palmehaven
  • Reisetype: Reiste med venner
Takk, Fearless37255787368
Anmeldt 4. april 2024 via mobile enheter

Var innom 31.Mars med 3.gjester for få oss noe å spise og drikke, men ingen kom for å ta vår bestilling.dvs.en servitør kom innom og ba oss vente litt,men han så vi ikke mer til, så vi gikk igjen etter en halv times venting. Mulig det var ‘påskesløvsind?

Takk, Roam751302
Anmeldt 26. mars 2024 via mobile enheter

Hotellrommet var veldig slitt med bulker på gulvteppe som vi snublet i gjentatte ganger . Internett som ikke fungerte.
Oppturen var at frokosten var veldig god.

Vi betalte 2275 for en natt noe som overhodet ikke kan forsvares i forhold til tjenesten vi kjøpte.

Forstår ikke at dette kan være 4 stjerner for å være ærlig .

Takk, Øivind K
Anmeldt 25. mars 2024

Hyggelig historisk hotell. Litt tæret av tidens tann, men dette tok de igjen på renhold og service. Bruk god tid på å studere bilder/ kunst og alle historiske gjenstander.
Kom med tilbud om bytte av puter.

Dato for oppholdet: mars 2024
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med dette hotellet
Takk, tgottf772294
Anmeldt 23. mars 2024 via mobile enheter

Takk for fantastisk bryllups helg!
Vi var der med bryllupsfølget hele helgen og er veldig fornøyd med servicen.
Flott vielse i Aamodtsalen der ordføreren i Larvik sto for sermonien og fantastisk 6-retters meny i Krystallsalen med vinpakke lørdag.
Denne salen er utrolig flott i ærverdige lokaler med lekker oppdekning! Lekkert presentasjon av mat med viner!
Kjempegod service fra alle som arbeider der og stor honnør til kjøkkenpersonalet og servitører.
Proff gjeng!
Vi fikk også eget rom hvor vi kunne spise samlet fredag og fest på lørdag.
Den nye cocktailbarer er kul og drinkene er kjempegode.
Vi hadde en uforglemmelig helg og dette hotellet er helt unikt!

Takk, Ivar A