“Bedre pølser skal man lete lenge etter!”
Anmeldelse av Alex’s Food Truck

Alex’s Food Truck
Vurdert som nr. 1 av 1 Smått og godt i Stavern
Beskrivelse: Gourmet Hot Dogs og grillspyd basert på lokale råvarer tilberedt på portugisisk, spansk og latinamerikansk vis. Her finner dere Hot Dogs av utvalgte kjøtt og fisk tilsmakt med passende krydder. Det er mulighet for å nyte Alex’s Hot Dogs ved bord og Take Away. Bienvenido a Alex’ Food Truck. Buen provecho
Anmeldt 21. september 2020 via mobile enheter

Pølse er ikke bare pølse! Her vil du få en fantastisk smaksopplevelse! Pølsene er av høy kvalitet, og pommes fritten er perfekt fritert!

1  Takk, Reisejente85_
Alexis Rodrigues, Eier på Alex’s Food Truck, svarte på denne anmeldelsenBesvart 28. juli 2021

Takk for dette! Velkommen igjen!😀

Anmeldt 12. august 2020 via mobile enheter

Så enkelt kan det gjøres, en liten food truck gjemt litt bak i en gate midt i sentrum. Super service, vi fikk tips og god forklaring på menyen. Veldig hyggelige drivere:) Lettvint, og veldig god og smakfull lunch! Anbefales!

Takk, Hannehp
Anmeldt 7. august 2020 via mobile enheter

Dette var definitivt en fantastisk matopplevelse i hjerte av Stavern! Vi ble varmt mottatt av Alex som mer enn gjerne ville fortelle om maten og produktene han bruker. Vi bestemte oss for å prøve begge tilbudene de hadde, så vi bestilte en gourmet pølse (Alex’s dog) + grillspyd av biff - begge smakte helt fantastisk! Deilig krydder fra Portugal og bruk av lokale friske råvarer var prikken over i’en. Jeg har aldri smakt så god streetfood før, denne plassen anbefales på det varmeste! 😍

Takk, Rebecca P
Anmeldt 3. august 2020 via mobile enheter

Pølser trenger ikke være kjedelig! Her får du en smakfull opplevelse og mat som virkelig smaker ! Virkelig verdt å ta turen hit om du er i Stavern ☺️

Takk, tiamariagh
Anmeldt 2. august 2020 via mobile enheter

Gikk hit basert på positive anmeldelser fra andre, og ble ikke skuffet. Rimelig pris og veldig god mat. Anbefales.

Takk, thorvaldf

Reisende som så på Alex’s Food Truck, så også på

Har du vært i Alex’s Food Truck? Del dine erfaringer!