Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“To gode og tre smakløse ”
Anmeldelse av Kaikanten Streetfood

Kaikanten Streetfood
Vurdert som nr. 5 av 19 Restauranter i Stavern
Prisklasse: USD 5 - USD 117
Beskrivelse: The Grill Pit presenterer street food fra flere verdensdeler med hovedfokus på det Mexikanske.
Restaurantdetaljer
Beskrivelse: The Grill Pit presenterer street food fra flere verdensdeler med hovedfokus på det Mexikanske.
Anmeldt 22. juli 2020 via mobile enheter

Familien åt middag her, to vaksne og to små. Barnemenyen var ganske kjedeleg og vanleg, unntaket var quesadillas, som var ein hit hjå minsten. Storungen valte burger. Båe fekk med ein rikeleg med pommes frites, heldigvis, men det skal eg kome tilbake til.
Me vaksne kjøpte ein av kvar av dei fem tacoane som var på menyen. Servitøren, som var hyggeleg, sa at tre tacoar var for dei som var særs svoltne. Difor delte me to, alle dei fem. To av dei fem var gode, pulled pork og biff. Dei tre siste smakte lite eller ingenting. Mest skuffa var me nok av scampien og storleiken på tacoane. 2,5 taco var ikkje nok mat for korkje meg eller kona. Da var det godt at ungane fekk store mengder pommes-frites, så me åt oss mette på barneporsjonane.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, Ingar Eftedal H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (30)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

2428 av 30 anmeldelser

Anmeldt 21. juli 2020 via mobile enheter

Sykt gode tacos :-) spesielt scampi, biff og pulled pork. Hyggelige servitører og rask service. Veldig fin beliggenhet på brygga. Kan virkelig anbefales :-)

Dato for besøk: juli 2020
Takk, vildeea
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. juli 2020 via mobile enheter

En av de bedre street food-tacoene jeg har fått i Norge. Spesielt de med scampi eller biff. Hyggelig personnel og rask service.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, 273eirikj
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. juli 2020 via mobile enheter

Morsomt med Street Food i vannkanten. Unik maritim beliggenhet i Stavern Gjestehavn med fortøyning like ved bord. Svært sjarmerende og hyggelig service. Morsom og god meny. Anbefales.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, trondlever
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. juli 2020 via mobile enheter

Lunsj i Stavern. Streetfood inspirert og full av smak. Burger av høy klasse. Anbefales ved et besøk i Stavern.

Dato for besøk: juli 2020
2  Takk, Jan Tore E
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Kaikanten Streetfood, så også på

 
Stavern, Larvik kommune
 

Har du vært i Kaikanten Streetfood? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din