Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Litt trist bare egentlig..”
Anmeldelse av Kaikanten Streetfood

Kaikanten Streetfood
Vurdert som nr. 5 av 19 Restauranter i Stavern
Prisklasse: USD 5 - USD 103
Beskrivelse: The Grill Pit presenterer street food fra flere verdensdeler med hovedfokus på det Mexikanske.
Restaurantdetaljer
Beskrivelse: The Grill Pit presenterer street food fra flere verdensdeler med hovedfokus på det Mexikanske.
Anmeldt 23. juli 2021

Er egentlig bare trist når en TROR en må booke bord på Kaikanten/The Grill Pit i Stavern til kl 20 en fredag kveld midt i fellesferien da vi fikk så god burger i fjor sommer, spesielt siden det også er smokk fullt ellers i Stavern.. - og da i tillegg servere karbonade fra Rema eller noe på barnemenyen... Ganske god taco - men beklager, dette var en trist opplevelse.

Dato for besøk: juli 2021
Takk, Sydentur2012
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (32)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

610 av 32 anmeldelser

Anmeldt 19. juli 2021

Personalet var hyggelig og imøtekommende. Men maten stod absolutt ikke til forventningene, eller prisen. Mest skuffende var kanskje burgeren fra barnemenyen, som bestod av hamburgerbrød og en tørr karbonade. Ingen salat etc. Pommes frites var gode. Burgeren var nærmest rå og smakløs (Bestilte godt stekt). Pulled pork sandwich hadde store mengder rent fett og smakte skuffende lite.

Dato for besøk: juli 2021
Takk, 553kjersti
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 17. juli 2021

Maten var ok nok, men alt måtte ventes på. Vi hadde ikke tålmodighet nok til ta dessert. Så vi gikk.

Dato for besøk: juli 2021
Takk, basth2021
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 17. juli 2021 via mobile enheter

Ekstremt sen servering , feil mat ble levert, råe vildreker i tacolompa, grusom mojito . Ølen var god, servitør som var hyggelig å prøver etter beste event å redde ett kjøkken som var en katastrofe

Dato for besøk: juli 2021
Takk, kjetilgo
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 13. juli 2021

Hyggelig servitør. Men….. små porsjoner, som ikke mettet. Spiste Taco og pulled pork burger. Fikk feil mat, kald mat, men på 3dje var det ok. Maten var ingen høydare
Blir nok ikke en favoritt, men for all del et fint sted

Dato for besøk: juli 2021
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Bentebjo
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Kaikanten Streetfood, så også på

 
Stavern, Larvik kommune
 

Har du vært i Kaikanten Streetfood? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.