Nydelig mat, fantastisk service, flott plass. Syns dette er den Beste i Stavern 👍 Kan virkelig anbefales.
2 par fikk veldig god mat. Gutta tok burger og damene fiskeburger. Alle, spesielt damene, syntes at maten var fortreffelig.
Håhåhå ja dette var en gledelig overraskelse. Som en som bor i Trondheim (eller Bartebyen som jeg kaller den) så har jeg blandede erfaringer med det de kaller for Solsiden. I Trondheim er dette et utrivelig sted med bortimot null sjarm.
Så jeg var skeptisk når vi tråkket opp på Solsiden i Stavern. Den skepsisen forsvant raskt. Her er servitørene blide og jeg føler meg godt ivaretatt. Nesten uten å ha leet en finger så sitter jeg plutselig med en iskald halvliter mellom hendene. Kan det bli bedre?
Ja, skal det vise seg. Vi blir presentert for en herlig meny, og jeg går for blåskjell og en pommes frites. Det er bortimot det beste jeg har spist. Her fortjener kokken all honnør for dette smakte riktig så godt.
Kommer gjerne tilbake. Satan så bra.
Tusen takk for en hyggelig tilbakemelding, Henning! Vi syntes det er så fint at du ble positivt overrasket hos oss, og vi ønsker deg hjertelig velkommen tilbake :)
Vi var 5 stk med forskjellige bestillinger. Blåskjellene hadde ikke åpnet seg og smakte melk. Krabbepastaen var nesten kald og stiv. Usikker på om vi fikk kveite- så ut som noe annet og tilbehøret var lite og dårlig. Kan ikke anbefale å spise her, men beliggenheten er perfekt for et glass.
Hei, Thea!
Ved å informere servitøren om uåpnede skjell, vil vi selvfølgelig tilby nye. Når det gjelder kveiten, er dette fersk fisk som vi får levert dagen etter fisking, og servitørene våre vil alltid være tilgjengelig for spørsmål. Vi håper å se deg her igjen ved en senere anledning!
Vi har vært her før og valgte ta turen igjen da vi hadde et bra første besøk. Et rent og flott sted som kunne vært veldig bra. Og en del hyggelig betjening.Denne gangen var vi uheldige med alt bortsett fra burgerne. Det var en ( utrolig høy) lydprøve til kveldens konsert i 1,5 time gjennom hele lunsjen ( som vi fikk beskjed om var ferdige etter 10 min). Maten kom 45 minutter etter at den var bestilt. To av oss bestilte blåskjell. Den kom i en knøttliten bolle med 10 skjell til 175 kr, uten noe tilbehør. Tørre og små inni og 4 ss suppe nederst i skålen. Nesten ikke smak og eg litt uggen følelse etterpå. Her må det jobbes litt mer med service og mat.
Hei!
Vi beklager for støyet som foregikk denne dagen, da det var en lydprøve for en konsert som skulle foregå senere den kvelden. Når det gjelder maten, beskrives det her en liten porsjon av blåskjell som er merket som forrett. Vi beklager at det tar tid med maten, men i høysesong og mange gjester, vil det her bli litt ventetid. Håper du tar turen ved en annen anledning og vi ønsker deg velkommen igjen!