“Styr unna!”

W / Lounge
Beskrivelse: Bryggerestaurant i Stavern
Beskrivelse: Bryggerestaurant i Stavern
Anmeldt 3. august 2022 via mobile enheter

Var her med et vennepar for en sommerlig lunsj. Bestilte blåskjell.
Jeg ble skikkelig dårlig på kvelden! Så da gikk 3 feriedager med før jeg var på beina. Har ringt restauranten og sendt 3 mailer uten å få svar. Hit går jeg ALDRI mer. Dyrt var det også.
Skikkelig skuffet over manglende respons.

Takk, evamA5523OD

Anmeldt 30. juli 2022

Kjempegode pizzaer, hyggelig betjening, rask service i fine omgivelser på bryggekanten i Stavern. Det som trekker litt ned er noen voldsomt stive priser på en flaske vin. Da tar vi heller en Cola til maten.

Dato for besøk: juni 2022
Takk, 658hannet
Anmeldt 28. juli 2022 via mobile enheter

God mat, spennende blåskjellsuppe med rød karri og god pizza og burger. Trivelige ansatte og meget fin beliggenhet. Anbefales!

Takk, 102inal
Anmeldt 17. juli 2022 via mobile enheter

Kjempe god service. Mat kom raskt - god oppfølging. Maten er helt topp i forhold til hva som kan forventes et slikt sted. Fish & Chips med god fisk og pizza som bærer preg av gode råvarer.

Takk, Trond A
Anmeldt 2. juli 2022 via mobile enheter

Hyggelig betjening trekker opp, men maten var en trist opplevelse! Fiskesuppe smakte kokt melk, lite fisk, litt lakereker, grønnsaksblanding. Fisk and chips, med kald ertepuré var heller ingen høydare. Burgeren var nok det beste valget i vårt lag.restauranten har e n hyggelig beliggenhet, men vi vil ikke tilbake!

Takk, LoveTravel208669

Reisende som så på W / Lounge , så også på