“Hvorfor har de meny på denne restauranten ?”
Anmeldelse av Galeien

Galeien
Vurdert som nr. 11 av 20 Restauranter i Stavern
Anmeldt 23. juni 2023 via mobile enheter

Måtte gå inn for å få meny. Fikk en meny på en A4 kopi til 5 personer. Går inn for å bestille. 2 av de tingene vi ville bestille hadde de ikke. Jeg måtte vite at de åpnet på onsdag og alt på menyen hadde de ikke
Jeg går ut igjen for å diskutere hva de vil ha i stedenfor. Går inn gjen og bestiller. Da var det ikke all drikke de hadde. Da forlot vi stedet
Ærlig talt Galeien. Det er St Hans aften….
Meget dårlig opplevelse med dere
Går ikke hit igjen

Dato for besøk: juni 2023
Takk, sverremh

Anmeldt 20. juli 2022 via mobile enheter

Hurra meg hei, maten kom slettes ikke i en fei. Tok nok en times tid fra vi bestilte maten til den sto på bordet. Var riktignok en travel dag, men drikken måtte vi også vente på en stund. Reisefølget hadde alle bestilt seg en Frydenlund fatøl som sto oppført sammen med det andre ølet på tapp. Da er det litt skuffende å få det servert i bokser som man må sjenke i glasset selv.

Så starter et reinspikka sirkus av et leven. For mens vi venter på maten så får bordet ved siden av oss det som ligner VELDIG på VÅR bestilling. En i følget prøver å informere om dette til damen i kassen og blir sjikanert av en annen gjest. Det er like før det bryter ut i full slåsskamp der inne, men heldigvis får en av de ansatte et solid nakkegrep på den klagende gjesten og det hele ender bedre enn ventet.

Omsider får vi pizzaen vår, og her blir det selvsagt bare spekulasjoner fra min side, men siden den var så full av mel mistenker jeg at kokken rett og slett har mistet pizzaen i melposen. Det er forsåvidt en ærlig feil, men informer oss nå da om det. Pizzaen var forsåvidt god, men litt lite stekt enkelte steder. Trekker også litt ned at ikke alle fikk servert maten med en gang, sånn at noen nesten er ferdig med maten når vi andre får den.

Helt greit sted å ta seg en pils i sola eller en liten matbit, men ikke så mye mer. Skal dog ha for relativt rimelige priser!

1  Takk, henningbang
Anmeldt 16. juli 2022 via mobile enheter

Dårlige greier
Omelett og tørt ristet brød
Ikke noe smør eller smak
Nei.. Nei dette holdt ikke mål
Sesong kafé, men.. Men

Takk, MOWOG1965
Anmeldt 6. juli 2022 via mobile enheter

Bare rot blant betjeningen! Fikk aldri maten jeg bestilte, selv etter flere etterlysninger. Ble forsikret om at pizzaen sto i ovnen, men fant ut etter å ha ventet i nesten halvannen time at den fremdeles ikke var påbegynt. Fikk riktignok pengene tilbake, men gikk sulten og skuffa derfra.

Takk, Anita H
Anmeldt 21. juli 2021 via mobile enheter

Pizzaen var god, prøvde 3 av 4 og har ikke noe å klage på når det kommer til smak på maten, men. Når jeg tar en bit med ren pizza og får munnen fylt med mel så er ikke akkurat dette veldig smakfult, på 7 pizzaer som var rundt bordet så tror jeg vi hadde nok mel til å lage en halv pizza, der meste parten med overflødig mel kom fra 2 pizzaer. Ellers så var det litt rot i bestillingene som løste seg til slutt. Hadde det ikke vært for de 2 punktene så skulle dere ha fått full score. Så til dere som leser dette så anbefaler jeg at dere banker pizzaen et par ganger så overflødig mel havner på fatet fremfor i munnen.

Dato for besøk: juli 2021
Takk, tort2017

Reisende som så på Galeien, så også på

Har du vært i Galeien? Del dine erfaringer!