Hurra meg hei, maten kom slettes ikke i en fei. Tok nok en times tid fra vi bestilte maten til den sto på bordet. Var riktignok en travel dag, men drikken måtte vi også vente på en stund. Reisefølget hadde alle bestilt seg en Frydenlund fatøl som sto oppført sammen med det andre ølet på tapp. Da er det litt skuffende å få det servert i bokser som man må sjenke i glasset selv.
Så starter et reinspikka sirkus av et leven. For mens vi venter på maten så får bordet ved siden av oss det som ligner VELDIG på VÅR bestilling. En i følget prøver å informere om dette til damen i kassen og blir sjikanert av en annen gjest. Det er like før det bryter ut i full slåsskamp der inne, men heldigvis får en av de ansatte et solid nakkegrep på den klagende gjesten og det hele ender bedre enn ventet.
Omsider får vi pizzaen vår, og her blir det selvsagt bare spekulasjoner fra min side, men siden den var så full av mel mistenker jeg at kokken rett og slett har mistet pizzaen i melposen. Det er forsåvidt en ærlig feil, men informer oss nå da om det. Pizzaen var forsåvidt god, men litt lite stekt enkelte steder. Trekker også litt ned at ikke alle fikk servert maten med en gang, sånn at noen nesten er ferdig med maten når vi andre får den.
Helt greit sted å ta seg en pils i sola eller en liten matbit, men ikke så mye mer. Skal dog ha for relativt rimelige priser!