Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“God service”
Anmeldelse av Café Olivia

Café Olivia
Vurdert som nr. 6 av 18 Restauranter i Stavern
Kjøkken: Kafé
Restaurantdetaljer
Anmeldt 30. desember 2018 via mobile enheter

Vi var på tur i Stavern søndag 30 desember og trodde det ikke var åpent men det var det. God kaffe, kake og te. Ei ansatte gikk rundt i lokale gikk rundt i lokale å spurte om påfyll av kaffe. Uten å ha noe eksta. God Service er det. Ansatte var høflige og vi kommer igjen

Dato for besøk: desember 2018
Takk, 894hannes
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (17)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

59 av 17 anmeldelser

Anmeldt 24. august 2018 via mobile enheter

Hyggelig sted, gode stoler og noen bord utenfor. Valgte å sitte ute. Betjening veldig serviceinnstilt, nøt kaffen

Dato for besøk: juli 2018
Takk, tovei2015
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. september 2017 via mobile enheter

Stedet byr på god og varm atmosfære,med rimelige priser og bra utvalg av mat og småretter.
Betjeningen er MEGET serviceinnstilt og det oser av sjarm og varme. Både lokalet (blanding av gamle og nye møbler i ulike settinger) og stedet er et godt og flott møtested.
Anbefales!

Dato for besøk: september 2017
1  Takk, Khonkaenfan
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. juni 2017 via mobile enheter

Koslig kafe med god mat og rask service. Vi satt ute og spiste på fortauet siden været var så flott. Vi spiste baguetter - en med serranoskinke og eggerøre og en med roastbeef. Velsmakende med mye mat og fyll i begge! Kan anbefales!

Dato for besøk: juni 2017
Takk, Pusen12
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. mai 2017

Sittesteder ute og inne. Supert sted for en kaffe eller lunsj. Ligger sentralt til i Stavern. Du kan og kjøpe litt eksklusive matgaver.

Dato for besøk: mars 2017
Takk, Pinkdolphine2014
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Café Olivia, så også på

 
Larvik, Larvik kommune
 

Har du vært i Café Olivia? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din