Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Jeg spiste vegetarhamburger”
Anmeldelse av Skipperstua Restaurant

Skipperstua Restaurant
Vurdert som nr. 10 av 18 Restauranter i Stavern
Kjøkken: Pizza
Restaurantdetaljer
Anmeldt 10. august 2020 via mobile enheter

Jeg spiste vegetarhamburger med stekte poteter. Helt ok men lite smaker, ikke noe krydder på poteterne. Litt mer smaker takk. Min man spiste svinekjake også med stekte potater, som var kryddret! Han var fornøyd, god peppersås til. Vennlig og kunnig servering. Uteservering med god plass.

Dato for besøk: august 2020
2  Takk, anette696
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (121)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

1014 av 121 anmeldelser

Anmeldt 22. juli 2020

Jeg spiste glutenfri pizza med kylling, oliven, feta og tomat.
Smakløs og flat bunn
Kjipe råvarer både ift oliven og tomater.
Nesten ikke kylling, og lite smak på den også.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, kariannea2014
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. juli 2020 via mobile enheter

Helt grei mat, men opplevde å ikke bli møtt da vi sa i fra (på en hyggelig måte)om noe vi var misfornøyde med. Servitørene tok ikke tak i det vi sa i fra om.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, ina12345668
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. juli 2020 via mobile enheter

Upretensiøst sted men med veldig god mat og super service. Anbefales! Koselig å sitte på kaikanten med flott utsyn og god plass.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, trinemarens
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. juli 2020 via mobile enheter

Men gå dit lenge før du er sulten. Vi ventet over en time på maten. Etter en time spurte vi om vi fikk noe mat. Forklaringen var at det var full restaurant og da var det en times venting på mat. Det burde det vært opplyst om da man tok bestilling!

Dato for besøk: juli 2020
Takk, Eidsvolling
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Skipperstua Restaurant, så også på

 

Har du vært i Skipperstua Restaurant? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din