Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Bra pizza, men den tok tid”

Solplassen cafe og Kolonial AS
Vurdert som nr. 4 av 19 Restauranter i Stavern
Restaurantdetaljer
Anmeldt 24. juli 2020 via mobile enheter

Me kom til Solplassen på ein trist gråværs dag, som opna seg opp til ein varm, nydeleg kveld. Då me kom var det to servitørar som verkeleg løp rauva av seg. Me blei likevel sittende i nesten 30 minutter før ein av dei kom bort til oss. I mellomtida hadde min særs svoltne søn funne meny på eigahand og me var klare med bestillinga med det same. Det tok enda ein halv time før maten kom. Dei to stakkarane som flaug mellom bordene kjende eg at eg hadde litt vondt av. Medan me åt, dukka det opp tre servitørar til og ro og orden senka seg over den stappfulle uteserveringa.
Me bestilte to pizza. Desse var store og hadde mykje fyll. Best var husets pizza med biffkjøtt, lauk og oliven.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, Ingar Eftedal H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (25)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

812 av 25 anmeldelser

Anmeldt 18. juli 2020

Over all forventning! Det er verdt den 10 min gange ifra Stavern verft! Biffen var superb! Samme var service! Anbefales.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, kjetils257
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. juli 2020 via mobile enheter

Ikke la deg skremme av at spisestedet er på en campingplass. Maten smakte overraskede godt, og besøket frister til gjentakelse.

Dato for besøk: juli 2020
2  Takk, BislettBeboer
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. juli 2020 via mobile enheter

Vi bodde på Solplassen camping en uke i juni/juli. Spiste på restauranten noen ganger og maten der er helt fantastisk! Vel verdt et besøk uansett om man bor på campingplassen eller ikke. Nydelig mat, super service!

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, ThereseKR
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. august 2019

Absolutt verdt et besøk. Unik service og maten var bare himmelsk. Koselig inne og fin uteplass. Beste sted i både Stavern og Larvik. Synd de har stengt på vinteren Vi kommer garantert igjen

Dato for besøk: august 2019
Takk, Bentebjo
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Solplassen cafe og Kolonial AS, så også på

 
Stavern, Larvik kommune
 

Har du vært i Solplassen cafe og Kolonial AS? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din