“Beste restauranten!!”

Solplassen cafe og Kolonial AS
Vurdert som nr. 3 av 20 Restauranter i Stavern
Anmeldt 28. juli 2020 via mobile enheter

Veldig god service, og ikke minst god mat! Biff som var i beste kvalitet og skalldyr anbefales på det sterkeste!!

1  Takk, dagarvet2018

Anmeldt 28. juli 2020 via mobile enheter

Vi var 5 venner som spiste her. Spiste dagens skalldyrpasta og biff. Fantastisk mat og svært god service.

1  Takk, bodiln744
Anmeldt 27. juli 2020 via mobile enheter

Restauranten ligger inne på en campingplass, men er åpen for alle:) Veldig god mat, kyllingkebab laget av ordentlig kyllingkjøtt og en god lasagne. Skulle gjerne smakt mer på menyen også! Hyggelige servitører, men det var veldig travelt når vi var der. Kan tenke meg at det er kjempekoselig å spise her når de har bedre tid. Men maten var god så vi var fornøyde og kommer gjerne tilbake hit neste gang vi er i Stavern:)

3  Takk, TravelinGoose84
Anmeldt 24. juli 2020 via mobile enheter

Me kom til Solplassen på ein trist gråværs dag, som opna seg opp til ein varm, nydeleg kveld. Då me kom var det to servitørar som verkeleg løp rauva av seg. Me blei likevel sittende i nesten 30 minutter før ein av dei kom bort til oss. I mellomtida hadde min særs svoltne søn funne meny på eigahand og me var klare med bestillinga med det same. Det tok enda ein halv time før maten kom. Dei to stakkarane som flaug mellom bordene kjende eg at eg hadde litt vondt av. Medan me åt, dukka det opp tre servitørar til og ro og orden senka seg over den stappfulle uteserveringa.
Me bestilte to pizza. Desse var store og hadde mykje fyll. Best var husets pizza med biffkjøtt, lauk og oliven.

1  Takk, Ingar Eftedal H
Anmeldt 18. juli 2020

Over all forventning! Det er verdt den 10 min gange ifra Stavern verft! Biffen var superb! Samme var service! Anbefales.

1  Takk, kjetils257

Reisende som så på Solplassen cafe og Kolonial AS, så også på

Har du vært i Solplassen cafe og Kolonial AS? Del dine erfaringer!