Lagre
Flott vær

Vi gikk fra Helgeroa mot Barkvika. Flott vær og fin tursti. Kan anbefales i alle aldere. Flott med... les mer

Anmeldt 5. juni 2021
894hannes
Skien, Norge
Godt utbygd og merket - flott opplevelse

Anmeldt 5. september 2019
970finns
Halden, Norge

Anmeldt 13. juli 2020 via mobile enheter

Denne turen bør man ta. Vi gikk fra Stavern og så langt vi orket. Borte i 4 timer med varierende terreng og masse fin natur. Går gjerne her flere ganger.

Dato for opplevelse: juli 2020
2  Takk, Jan Tore E
Anmeldt 5. september 2019 via mobile enheter

Gikk kyststien for første gang mellom Hummerbakken og Nevlunghavn. Lett å finne frem med god merking. Nydelig område å gå i og tydelig at det er nedlagt mye godt arbeide i bygging av bruer og trapper underveis. Lengre tur enn oppgitt på skilting, men skyldes kanskje at denne ikke tar hensyn til høydemeterne, men kun avstand. Mye flott natur og gode opplevelser for sjel og sinn. Her blir det flere turer etterhvert og kan så absolutt anbefales.

Dato for opplevelse: august 2019
Takk, 970finns
Anmeldt 19. mars 2019 via mobile enheter

Kan deles i ulike passende etapper, eller gå hele med en lang dagstur. Variert med skog, svaberg, sletter med siv eller brattere knauser. Bademuligheter en rekke steder underveis fra svaberg eller strand

Dato for opplevelse: mars 2019
1  Takk, ronaldl186
Anmeldt 28. juli 2018 via mobile enheter

En perle der alle kan finne en strekning for seg. Kyststien er godt merket, og selv om det er strekninger som krever god fysikk, finnes det også strekninger som er tilpasset rullestol. Jeg liker spesielt strekningen forbi Rakke, og fra Helgeroa til Mølen. På Rakke er en del av stien tilpasset rullestol, men jeg vil tro det er lurt med litt hjelp. Turen fra Helgeroa til Nevlunghavn over Mølen, krever noe bedre fysikk.

Dato for opplevelse: juli 2018
Takk, Mengha
Anmeldt 26. juli 2018 via mobile enheter

Kyststien er en fin måte å komme seg rundt i omegnen av Stavern på! Går fra Stavern lags kysten til Mølen ! Forbi mange campingplasser , minnehallen og kysthospitalet , som ligger vakkert til ned mot sjøen , med utsikt mot Stavernodden fyr ! Mange mennesker benytter denne turmuligheten Fin rekolovans og trim !

Dato for opplevelse: juli 2018
1  Takk, 31geirs