Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Se gjennom høydepunkter
Koselig sted å gå med venner og familie!

Familien og jeg ruslet gjennom verftet en lørdag i slutten av juli. Fikk se mye flott kunst og... les mer

Anmeldt 2. august 2021
Newbie1979
,
Tønsberg, Norge
via mobile enheter
Vakkert

Fint sted å rusle tur. Ligger rett ved hotellet vi bodde på. Fint å vandre gjennom og ned til... les mer

Anmeldt 1. november 2020
QExcellent
,
Oslo, Norge
via mobile enheter
Les alle 33 anmeldelsene
  
Anmeldelser (33)
Filtrer anmeldelser
33 resultater
Vurdering fra reisende
16
15
2
0
0
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
16
15
2
0
0
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
611 av 33 anmeldelser
Anmeldt 10. mai 2020 via mobile enheter

Vi var 2 personer som var her. God plass og boltre seg på. Vi gikk med god avstand i disse tider. Flott å gå og kan anbefales. Godt tilrettelagt for barn som godt voksne. Kommer igjen.

Dato for opplevelse: mai 2020
Takk, 894hannes
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. april 2019 via mobile enheter

Flott pyntet igjen av barnehagene i området. Stor takk til dem. like hyggelig besøke gjennom hele året. Flott turområde i alle aldere. Gleder meg til neste besøk. Yrende liv

Dato for opplevelse: april 2019
Takk, 894hannes
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. desember 2018 via mobile enheter

Alltid like flott å besøke dette område. Flott og tilrettelagt turområde. Kan benyttes av alle. Besøker dette jevnlig.

Dato for opplevelse: desember 2018
Takk, 894hannes
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. desember 2018

Et historisk og spennende sted å besøke, spesielt for oss som har vært så heldig å ha en relasjon til stedet. Men, også for generelt historisk interessert publikum.

Dato for opplevelse: desember 2018
2  Takk, odd-arthur
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. november 2018 via mobile enheter

Å feire bryllupet vårt i Fredriksvern Verft er den beste avgjørelsen vi kunne tatt! Alt fra lokasjon, utseende, idyll, alt ga oss det perfekte drømmebryllup. Men verftet er også et fantastisk feriemål, og mange av våre gjester dro faktisk tilbake dit senere på sommeren for å utforske nærmere.

Dato for opplevelse: juni 2018
1  Takk, gibsonwushu
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser