Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Se gjennom høydepunkter
Verdig minnesmerke.

Eit verdig minnesmerke over norske sjøfolk som omkom i dei to verdskrigane. Omvising ved... les mer

Anmeldt 9. september 2018
JosteinFoerde
,
FOERDE
Minnested for sjømenn som forsvant under 1. og 2. Verdenskrig seilte i handelsflåten.

Her står navnene på alle som seilte under 1 og 2 verdenskrig i den norske handelsflåten , både... les mer

Anmeldt 27. august 2018
Odd Henrik A
,
Oslo, Norge
Les alle 29 anmeldelsene
  
Anmeldelser (29)
Filtrer anmeldelser
29 resultater
Vurdering fra reisende
12
11
6
0
0
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
12
11
6
0
0
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
27 av 29 anmeldelser
Anmeldt 2. juli 2019 via mobile enheter

Veldig hyggelig og pent rundt dette minnes området og flotte turstier som ligger godt tilrettelagt for store og små

Dato for opplevelse: juli 2019
Takk, 979yasink
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. oktober 2018

Til minne om 13 000 sjøfolk som mista livet i de to verdenskrigene. Anlegget er innvid i 1926, og blir stadig supplert med navn fra 2, verdenskrig. Flott plassering og praktfull utsikt. Inni er det mektig, men litt tungt og gammeldags.

Dato for opplevelse: oktober 2018
Takk, Nelly L
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. september 2018

Eit verdig minnesmerke over norske sjøfolk som omkom i dei to verdskrigane. Omvising ved friviljuge pensjonistar - gjennomført med engasjement og kunnskap!

Dato for opplevelse: august 2018
Takk, JosteinFoerde
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. august 2018

Her står navnene på alle som seilte under 1 og 2 verdenskrig i den norske handelsflåten , både nordmenn og utlendinger,tilsammen ca.8500 menn og kvinner.
Åpen fra mai til ut august kl. 1100 til 1800.
Gratis inngang.

Dato for opplevelse: august 2018
Takk, Odd Henrik A
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. juli 2018 via mobile enheter

Besøkte kjente Minnehallen i Stavern , som er til minne om falne sjøfolk fra 1.verdnskrg Et fint monument ! Mange mennesker var å beskuet hallen og ikke minst utsikten !

Dato for opplevelse: juli 2018
1  Takk, 31geirs
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser