Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Se gjennom høydepunkter
Påsken 2019

Alltid like flott å besøke. I år var påsken sein. Godt og varmt i flott solskinnsvær. Gallerier og... les mer

Anmeldt 20. april 2019
894hannes
,
Skien, Norge
via mobile enheter
Alltid like flott

Besøker steder jevnlig. Besøkte stedet jevnlig. Denne gangen var det 1 august. Passer å besøke... les mer

Anmeldt 1. august 2018
894hannes
,
Skien, Norge
via mobile enheter
Les alle 8 anmeldelsene
  
Anmeldelser (8)
Filtrer anmeldelser
8 resultater
Vurdering fra reisende
6
1
1
0
0
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Vurdering fra reisende
6
1
1
0
0
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
16 av 8 anmeldelser
Anmeldt 20. april 2019 via mobile enheter

Alltid like flott å besøke. I år var påsken sein. Godt og varmt i flott solskinnsvær. Gallerier og museumet var opp. Bra med folk.

Dato for opplevelse: april 2019
Takk, 894hannes
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. august 2018 via mobile enheter

Besøker steder jevnlig. Besøkte stedet jevnlig. Denne gangen var det 1 august. Passer å besøke dette uansett årstid. I tillegg var der marked i Stavern. Kombinerte disse to tingene på dag.

Dato for opplevelse: august 2018
Takk, 894hannes
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. april 2018 via mobile enheter

Var i her i påsken. Flott sted med historisk sus. Besøker stavern og blant annet Fortet flere ganger i året. Egner seg til flott turområde med masse historie.

Dato for opplevelse: april 2018
Takk, 894hannes
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. januar 2017

Ett av de mest kjente landemerkene i Stavern, i en koselig SMÅ-by, spekket med historiske bygg og anlegg. Flott å være tilbake etter så mange år. Nesten for rolig og fredelig å rusle rundt en sen høstdag.

Dato for opplevelse: desember 2016
Takk, odd-arthur
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. juli 2015

Fantastisk å vandre rundt blandt, og i, disse gamle bygningene. Kjenne og oppleve litt av historien som har vært her.
Det er også et fantastisk turområde med gode bademuligheter. Stupetårn er det også her.

Dato for opplevelse: juli 2015
Takk, AnitaSonge
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser