“Nydelig mat i fantastiske omgivelser”

Restaurant Excellencen Hotel Wassilioff
Vurdert som nr. 1 av 20 Restauranter i Stavern
Anmeldt 1. desember 2018 via mobile enheter

Beste kveite middagen jeg har spist.
Deilig saus med små nypoteter og perfekte grønnsaker. Bra meny og flott vinkart.
Prisene er ikke noe å si på. Vi kommer tilbake en annen gang

Dato for besøk: desember 2018
2  Takk, AshildBrestrup

Anmeldt 8. oktober 2018

Meget god mat. Vi hadde to tre-rettters middager, med varierte forretter, hovedretter og desserter. Hyggelig og effektiv servering.

Dato for besøk: oktober 2018
Takk, hri n
Anmeldt 23. september 2018 via mobile enheter

Nok en gang fikk vi bekreftet st Wassilioff har et nydelig koldtbord. Restauranten er ikke så stor, så koldtbordet er innbydende med ikke altfor mye av hver rett. Da synes jeg det blir enda mer fristende.
Noe for enhver smak av fisk og kjøttretter, deilige salater og ekte eggerøre ( ikke noe pulver det !)
Dessertbordet er også flott med kaker og puddinger.
Anbefales.

Dato for besøk: september 2018
Takk, ReidarB30
Anmeldt 13. september 2018 via mobile enheter

Vi har to som valgt å bestille helt ulikt. En valgte:
Forett : Akevittegravet laks mest peperrotcreme og spinatmasjons
Hovedrett: Dåhjortfilet med kremet savoykål, rødvinssaus og tranebær og ferske beter

Den andre valgr: Gaspzio av storfe med kaviar,raust med parmesanost og rukkola
Hovedrett: Ovnsbakt villkveite med riste kongeøsterssopp, eplesmørsaus med kaviar og savoykål, champigon
Biter av beter og anadine potet

Servert med en deilig rødvin som passer med begge retter. Maten smakte exellent og passet sammen med de tidligere naturopplevelse vi hadde. Dette føltes som en fulltreffer må jeg si

Begge middager smakte fortreffelig med friske

Dato for besøk: september 2018
Takk, esmula
Anmeldt 9. september 2018

Maten var svært bra. Servicen var god. Og prisen var høg. Vi var ei gruppe på 10 personar som fekk eit bord i eit hjørne av spisesalen, og to bord bortanfor var det ei litt større gruppe - som både hadde taler og høglytt samtale ved bordet - noko som verka forstyrrande på oss - det var nesten vanskeleg å halde i gang ein normal samtale ved vårt bord p.g.a. støyen frå nabobordet. Dette var sjølvsagt ikkje restauranten sitt ansvar, men det kan tyde på at spisesalen er litt liten når det er fleire mellomstore grupper der til same tid.

Dato for besøk: august 2018
Takk, JosteinFoerde

Reisende som så på Restaurant Excellencen Hotel Wassilioff, så også på

Larvik, Larvik kommune

Har du vært i Restaurant Excellencen Hotel Wassilioff? Del dine erfaringer!