Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Langhelg”

Restaurant Excellencen Hotel Wassilioff
Vurdert som nr. 2 av 18 Restauranter i Stavern
Fortreffelighetsbevis
Restaurantdetaljer
Anmeldt 13. juli 2020 via mobile enheter

Maten og betjeningen bar preg av høystandard og god service. Anbefaler et besøk her hvis man ønsker en middag eller lunsj i ro og fred.

Dato for besøk: juli 2020
3  Takk, Jan Tore E
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (121)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1115 av 121 anmeldelser

Anmeldt 7. juli 2020

Vi var tre vennepar som spiste en treretter hver og valgte å kjøre restaurantens vinpakke. De var fleksible med valg av mat og alt vi spiste, både carpaccio, dessert og særlig en utmerket kveite var noe av det bedre vi har spist.
God miks av viner, rundhåndet skjenket til hygglige priser og en god servitør ga oss et perfekt måltid.

Dato for besøk: juli 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, tronkarl
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. juli 2020 via mobile enheter

Jeg ler, fortreffelighetsbevis kelnere som ikke kan forskjell på confit de canard og vanlig andelår, herregud for et surr, her skal jeg aldri spise igjen tydelig at de ikke har feelingen

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, 188590Inger
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. juni 2020 via mobile enheter

Veldig bra mat. Kan anbefales på det varmeste. Prøv villkveite , torskemiddag er også nydelig. Karamellpudding
Til dessert

Dato for besøk: juni 2020
Takk, toref292
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. juni 2020 via mobile enheter

Fantastisk mat! Forrettene var utsøkte. Torsken og dåhjorten var helt nydelige. Eneste minus var at det var veldig varmt i restauranten, og ingen aircondition.

Dato for besøk: juni 2020
3  Takk, vickylindahl
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Restaurant Excellencen Hotel Wassilioff, så også på

 
Larvik, Larvik kommune
 

Har du vært i Restaurant Excellencen Hotel Wassilioff? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din