“Flott sted”

Restaurant Excellencen Hotel Wassilioff
Vurdert som nr. 1 av 20 Restauranter i Stavern
Anmeldt 13. august 2020 via mobile enheter

Dette ligger i Hotel Wassilioff med flott utsikt mot vannet. Det er elegant og kul interior. De har fem retter meny og a la cart. Meget bra mat. Det hade blitt 5 fra meg hvis man hade noen vegetarretter og vi ikke blitt litt bortglemt da vi satt i rommet ved siden av matsalen. Men det var vindu bord som trakk. De som serverte var hyggelige.

3  Takk, anette696

Anmeldt 29. juli 2020 via mobile enheter

Veldig god mat til fornuftige priser. Vi hadde oksekjake til hovedrett og den var veldig smakfull og god. De hadde menyforslag på 3 og 5 retter med vinpakke eller så kunne man velge mellom 5 hovedretter. God blanding av kjøtt og fisk. Hotellet var fult og vi hadde ikke booket bord, så vi måtte sitte i et siderom som trolig blir brukt som konferanserom. Ikke like dekorert, men maten og servicen var topp. Vi kommer gjerne tilbake.

3  Takk, mortenp_norway
Anmeldt 13. juli 2020 via mobile enheter

Maten og betjeningen bar preg av høystandard og god service. Anbefaler et besøk her hvis man ønsker en middag eller lunsj i ro og fred.

3  Takk, Jan Tore E
Anmeldt 7. juli 2020

Vi var tre vennepar som spiste en treretter hver og valgte å kjøre restaurantens vinpakke. De var fleksible med valg av mat og alt vi spiste, både carpaccio, dessert og særlig en utmerket kveite var noe av det bedre vi har spist.
God miks av viner, rundhåndet skjenket til hygglige priser og en god servitør ga oss et perfekt måltid.

1  Takk, tronkarl
Anmeldt 7. juli 2020 via mobile enheter

Jeg ler, fortreffelighetsbevis 😂 kelnere som ikke kan forskjell på confit de canard og vanlig andelår, herregud for et surr, her skal jeg aldri spise igjen 🐒🐒 tydelig at de ikke har feelingen 👎👎

1  Takk, 188590Inger

Reisende som så på Restaurant Excellencen Hotel Wassilioff, så også på

Larvik, Larvik kommune

Har du vært i Restaurant Excellencen Hotel Wassilioff? Del dine erfaringer!