“Lunsj på wassen”

Restaurant Excellencen Hotel Wassilioff
Vurdert som nr. 1 av 20 Restauranter i Stavern
Anmeldt 6. juni 2024

Vi dro til Stavern for kose oss med gode venner og spise lunsj på wasailioff. Nydelig rekesmørbrød andre året vi et har vært her flott betjening.

Takk, Sissel N

Anmeldt 6. juni 2024

Strikkeklubben møtes til sommeravslutning. Vi bar her i 2023 også og var veldig fornøyde derfor kommer vi igjen i år også . Har koset osd med deilig lunsj jeg valgte verdens beste fiskesuppe med et godt glass rødvin. Kommer sikkert igjen neste år.

Takk, Bjørg B
Anmeldt 6. juni 2024

Vi dro en tur til Stavern for at kose os med en god lunsj. Sammen med gode venner. Da valgte vi wassilioff . Og det smakte som forventet.

Takk, Inge May E
Anmeldt 6. juni 2024

Vi har tatt en tur til Stavern og selvfølgelig måtte vi innom hotellet for en god lunsj, alltid koselig her og nydelig mat. Takk , og vi kommer snart tilbake.

Takk, Bjørg L
Anmeldt 6. juni 2024

For andre året Er dette blitt en tradisjon Vi er 6 (bare 5 idag) venninner som har en strikkeklubb og er her som en avslutning på året

Takk, Tove H

Reisende som så på Restaurant Excellencen Hotel Wassilioff, så også på

Larvik, Larvik kommune

Har du vært i Restaurant Excellencen Hotel Wassilioff? Del dine erfaringer!