Søndags kveld og tid for en middag i Hunnebostrand. Vi hadde sett på TripAdvisor at Hummerkrogen var et godt valg. Vi ble møtt av en kelner og vi spurte om en plass ute, noe fikk fikk. Det viste seg et det var litt kjølig ute så vi ba om å få sitte inne. Det virket på oss som om dette ble litt for mye for vår kelner, smilene satt ikke så løst resten av kvelden. Vi var 6 personer, 5 bestilte dagens fangst som var steinbit, og en bestilte krabbe. Krabben var grei, men heller ikke mer, den ble ikke spist opp av en som normalt liker krabbe. Vi som fikk fisk fikk en forholdsvis liten tallerken med en grei størrelse på fiskestykke, en en skje med potetmos blir nok litt for lite for en voksen person. Fisken på to av tallerkenen var ganske seig og falt ikke i smak, mens fisken på de tre andre var meget bra. Prisen vi betalte var ca kr 850 for 2 personer inklusiv drikke hvor en flaske hvitvin til ca kr 500 var en del av drikken. I utgangspunktet en grei pris om vi hadde vært fornøyd med fisken og krabben. Det skal sies at vi hørte fra nabobordet at de hadde spist fiskesuppe dom var meget bra, så det kan nok bli et alternativ om vi besøket denne restauranten igjen.