“God mat, fin plass, litt dyrt og noe venting”

Restaurante La Tagliatella
Bestill bord
fre. 29.9.
20:00
Vurdert som nr. 60 av 355 Restauranter i Orihuela
Anmeldt 26. juli 2022 via mobile enheter

God pasta og Pizza! Veldig store opsjoner om du bestiller pasta! Makten er fersk og smaker utsøkt! Fantastisk rolig og fin plass å spise ute på kvelden. Eneste negative, litt dyrere priser og noe venting.

Takk, MarcusB273

Anmeldt 20. mai 2022 via mobile enheter

Vi spiste lunsj her etter å ha vært å trasket rundt i butikker på La Zenia Boulevard. Rask bestilling men tok noe tid før maten kom (plusspoeng for at de kom å gav oss en status etter at vi hadde sittet å ventet en stund).

Vi bestilte begge pizzaer. En stor og en liten. Hadde nok klart oss med to små, men etter kelnerens antakelser om størrelsene - gikk vi for en stor enig en liten. Hvis du er småsulten og det er lunsj tid, holder en liten i massevis (bambini).

Alt i alt en god opplevelse.

Dato for besøk: mai 2022
Takk, 78daniellat
Anmeldt 11. mars 2022 via mobile enheter

Fantastisk god mat og godt utvalg. Også svært hyggelig betjening som følger med og passer på. Anbefales! Kommer definitivt tilbake hit.

Dato for besøk: mars 2022
Takk, linneahestaas
Anmeldt 28. januar 2020

Veldig god mat her og mye friske grønnskaker som var velsmakene, vi er jo i et land som har mye friske og gode råvare, hyggelig betjening

Dato for besøk: januar 2020
7  Takk, Willy M
Anmeldt 10. august 2019 via mobile enheter

Nydelig tynn pizza og pasta.
Litt bråkete inne, men man kan sitte ute også.
Sangria med bobler smakte også godt.

Dato for besøk: august 2019
Takk, 494ingerlisem

Reisende som så på Restaurante La Tagliatella, så også på

Dehesa de Campoamor, Orihuela

Har du vært i Restaurante La Tagliatella? Del dine erfaringer!