“Bør unngås om dere er 4 eller flere personer . Ingen service”

La Mafia Se Sienta A La Mesa
Vurdert som nr. 112 av 320 Restauranter i Orihuela
Anmeldt 25. mars 2024 via mobile enheter

Fin restaurant, god meny. Dessverre klarer de ikke levere større selskap. 18 personer er altfor mange i ett selskap. De er raske med drikke, dog vente 2 timer på mat, er ikke akseptabelt, man må nesten smake på maten før man vet at den er kald. Da ble man møtt med en «hvorfor spiser du av maten» når den er kald. Vel vanskelig og vite at den er kald ellers. Lite/ ingen forståelse fra servitør, dårlig stemning.
Masse fram og tilbake, så de ga en flaske hvitvin som kompensasjon. Hyggelig det, men så og legge den på regningen er frekt.
Servitøren viste igjen en meget dårlig holdning, det var veldig nære håndgemeng . Totalt uakseptabelt.
Når både kokken og servitøren, fysisk er klare til kamp så vitner det om score 0….

Dato for besøk: mars 2024
Takk, Julie M

Anmeldt 5. februar 2024 via mobile enheter

Vi var her for 10 måneder siden, ble lurt. Fikk servert en annen rett (og dyrere) enn vi bestilte. Da vi oppdaget det og konfronterte kelneren, skulle vi få det til samme pris (den billigste) , men da regningen kom, var det selvfølgelig den dyreste prisen som var på regningen.
Nytt forsøk:
Du får aldri den maten du bestiller.Jeg bestilte denne gang, Sirloin steak, men fikk Pork, Sa i fra om dette, men ingen reaksjon, de serverer annet kjøtt, altså, ren luring. Ikke fikk jeg byttet poteter til noen andre, selv om de hadde det på kartet. På kartet stod det ikke hvilken type vin, bare merket, altså om det var Roble eller Crianza, i dette tilfelle, stod det ikke noe om.Når vinen kom, ble ikke flasken med etiketten vist oss, ei heller fikk vi smake på vinen. På italiensk restaurant forventer man å kunne bestille en cocktail, som er typisk italiensk; Campari, men det hadde de ikke, ikke forrige gang heller, (10 mnd) siden.

Dato for besøk: januar 2024
Takk, Rigmor B
Anmeldt 18. november 2023 via mobile enheter

Første gang her, hyggelig mottagelse. Vi valgte å dele en
Iberico carpaccioe til forrett. Litt dyr, men smaken var fin. Vi liker godt Iberico kjøtt og fortsetter med Iberico pork shoulder. Dessverre var den ikke som vi forventet, har spist den mange steder mye bedre, og også tilberedt den hjemme med mye bedre resultat. Imidlertid var menyen hos dere spennende og vi kommer nok til å gi dere en sjanse til. Vi hadde da satt pris på om kelner hadde spurt oss om maten smakte og at vi hadde følt oss å bli sett. Lykke til

Dato for besøk: november 2023
Takk, Beate S
Anmeldt 2. april 2023 via mobile enheter

Godt sted. Bra mat og atmosfære, og viktigst av alt svært imøtekommende og hyggelig service. Et sted vært et besøk hvis en ønsker et bra sted

Dato for besøk: april 2023
Takk, Eirik K
Anmeldt 2. desember 2022 via mobile enheter

God service og FANTASTISK italiensk mat - storkoste oss. Spiste salat med geitost til forrett og pizza til hovedrett; ekte, italiensk pizza med fantastisk bunn! YUMMY!

Dato for besøk: desember 2022
Takk, Solfridos
M N, Marketing på La Mafia Se Sienta A La Mesa, svarte på denne anmeldelsenBesvart 9. desember 2022

Thanks Solfridos, we're happy you found our food fantastic!!

Reisende som så på La Mafia Se Sienta A La Mesa, så også på

Dehesa de Campoamor, Orihuela

Har du vært i La Mafia Se Sienta A La Mesa? Del dine erfaringer!