Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (90)
Filtrer anmeldelser
90 resultater
Vurdering fra reisende
55
27
7
1
0
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
55
27
7
1
0
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
38 av 90 anmeldelser
Anmeldt 4. september 2019 via mobile enheter

Dagstur til Sogndalstrand. Koselig blomstrende gate med både galleri, bakeri, suvenirbutikk og kulturhovedstad. Vi hadde lunch,nydelig fiskesuppe med hjemmebakt brød, på hotellet. Kort avstand fra parkeringsplassen.

Dato for oppholdet: august 2019
Reisetype: Reiste med familie
Takk, oturen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. august 2019

Vi hadde bestemt oss for å ta en tur fra Kristiansand-Lista-Sogndalsstrand med overnatting på Sogndalsstrand kulturhotell. En fin opplevelse fra første stund. Vi ble mottatt av meget hyggelig vertinne som viste huset vi skulle bo i. Fikk huset for oss selv. Kjempekoselig. Selve stedet er en skikkelig idyll. God middag på kvelden med etterfølgende historiefortelling. Veldig interssant og ikke minst den satsingen som har vært gjort der. Vi kommer gjerne tilbake.

Dato for oppholdet: juli 2019
    • Sted
    • Rom
    • Service
Takk, Bernt-Ivar
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. juli 2019

Mange gamle bygninger er tatt i bruk som hotell. heile stedet er som ein gammel sørlandsby. Ei trang hovedgate med hus tett i tett på begge sider, veldig idyllisk. Husene er forsiktig oppusset med nye bad og kjøkken. Veldig lytt mellom etasjene der vi bodde. Stille og fredlig.

Romtips: Alle rom har sitt eget særpreg, trapper inn til ein del av husene og trapper innvendig til ein del av rommene.
Dato for oppholdet: juli 2019
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Sted
    • Rom
    • Service
Takk, oddvinstoke
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. juni 2019 via mobile enheter

Perfekt sted å ta søndagsmiddag etter sightseeing i Sogndalsstrand og omegn.
Blir tatt godt i mot av hyggelig betjening i koselige lokaler med sjel. Smaken av hjemmelaga middag og dessert er verdt turen. Ar brødet også er hjemmelaget setter prikken over. Vi kommer garantert tilbake.

Dato for oppholdet: juni 2019
Reisetype: Reiste med familie
Takk, 2nil
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. november 2018

Vi må bare bestille på forhånd neste gang vi er på disse trakter. Hotellet var fullt og vi måtte bo i Egersund, men kaffe og kake smakte bra. Et fantastisk sted med mye historie i hotellet og alle hus rundt i Sogndalsstrand. Vel vært et stopp og en liten omveg.

Dato for oppholdet: juli 2018
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Service
Takk, 144Bj_rn_A
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser