Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Booking.com
Priceline
Agoda.com
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Anmeldelser (107)
Filtrer anmeldelser
107 resultater
Vurdering fra reisende
68
29
8
1
1
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
68
29
8
1
1
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
611 av 107 anmeldelser
Anmeldt 27. september 2020 via mobile enheter

Fantastiske omgivelser, flott hotell, hyggelige og imøtekommende ansatte og meget god mat. En perfekt helg der vi feiret dronningen i familien. Anbefales!

Vi var en hel familie som ble tatt godt i mot og smitteverntiltak var og god ivaretatt.

Alt som var planlagt og lovet på forhånd ble oppfylt. Kunne ikke bedt om mer og når været var topp i tillegg, så var det en bonus.

Dato for oppholdet: september 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, mortent850
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. august 2020 via mobile enheter

Bogafjell sykleklubb med 24 syklister hadde en overnatting hvor vi opptok se fleste rom. Rommene var fordelt på mange gamle hus spredt rundt. Husene var restaurert i tilnærmet gammel stil med møbler og inventar som er tidsriktige. Service på topp med sprudlende entusiasme. God mat i en herlig avslappende atmosfære i hele gata.

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste med venner
1  Takk, Jan Morten U
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. juli 2020 via mobile enheter

Et opphold på Sogndalstrand Kulturhotell er virkelig å anbefale. Flotte omgivelser, det er gjort en fabelaktig jobb i området!

God mat, hyggelige rom (selv om senga var alt for myk etter vår smak), stille og rolig. Riktig så sjarmerende, det hele. Takk for oss!

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, tantes0fie
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. juli 2020 via mobile enheter

Nydelig plass i vakre omgivelser !
Ringte å informerte om vegetar kost, det var svært enkelt og kostbart. Til frokost fikk jeg noen osteskiver. Bortsett fra det, var det en hyggelig tur og koselig betjening.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, silje anett von R
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. juli 2020 via mobile enheter

Sogndalstrand var en spøkeksesby på 80-tallet da direktøren på Sogndalstrand Kulturhotell oppdaget stedet. I dag driver hun et kjempekoselig hotell hvor vi ble tatt imot med stort smil, sjarmerende rom og nydelig mat. Flere spennende turmuligheter i overvedende fjellandskap. Særlig anbefales en tur til Helleren hvor gamle hus ble bygget under fjellet.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
2  Takk, annetteh122
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser