Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“en uforglemmelig aften”

Restaurante Agapanto Flor del Amor
Vurdert som nr. 11 av 78 Restauranter i Port de Soller
Fortreffelighetsbevis
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
God for: Romantisk, Lokalt kjøkken, Spesielle anledninger
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Middag, Lunsj, Levering, Reservasjoner
Anmeldt 2. august 2020

En vakker sommeraften med fullmåne, gltrende over blank sjø. Dyktige servitører som hele tiden hadde oppmerksohet med oss. Lekker spanskinspirert mat som snakte fantastisk.
Lunsj neste formiddag var helt utsøkt og spennende. Servicen fremdeles fortreffelig. Min absolutte anbefaling av begge måltider. En opplevelse jeg lever på enda

Dato for besøk: september 2019
Takk, Mobile62393937713
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (957)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

15 av 957 anmeldelser

Anmeldt 27. september 2019 via mobile enheter

Dette er en av de mest eksklusive restaurantene i Port de Soller. Man sitter ute på terrassen og inntar middagen, med levende lys og fakler rundt seg. Tar litt tid å få mat, men det tar lang tid å lage god mat.
Dette besøket ble en matopplevelse

Dato for besøk: september 2019
Takk, Terje J
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. august 2018

Skal du til Port De Soller, unn deg en tre-retters middag hos restaurant Agapanto!
At vi inntok tre middager der, i løpet av vårt 11 dager lange opphold, sier vel sitt! Av og til får du noen opplevelser, som sitter! Ofte er det knyttet til mennesker som gir ekstra mye av seg selv. Det var absolutt tilfelle her, både i forhold til service, mat- og vinfilosofi, men ikke minst stemningen de klarte å skape! I tillegg var det en flott beliggenhet, med direkte atkomst til stranden. Anbefales!!

Dato for besøk: august 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, johannekarinv
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. juli 2018 via mobile enheter

Meny som inviterer til å kjøpe mye til dyr pris. Middels god mat og service. Stort sett tysktalende personale

Dato for besøk: juli 2018
Takk, 576perl
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. mai 2017 via mobile enheter

Fint og rolig sted. God atmosfære. Fin utsikt og hyggelig oppmerksom betjening. Kan varmt anbefales.

Dato for besøk: mai 2017
Takk, 735_yvindr
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Restaurante Agapanto Flor del Amor, så også på

 
Port de Soller, Sóller
 

Har du vært i Restaurante Agapanto Flor del Amor? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din