For det første så sa restauranten at de ikke hadde noe ledig bord hele kvelden da jeg ringte for å reservere bord. 10 minutter senere så går jeg til restauranten hvor det kun er 2 personer som spiser, og da fikk vi bord med en gang selv om de sa over telefon at de ikke hadde noe ledig?
Dette stedet hadde god tapas, men grunnet det utrolig dårlige utvalget av glutenfri mat så kan jeg ikke gi mer enn 2 stjerner. Det er kun ca. 4 tapas retter på menyen som er reelt glutenfrie. Ingen hovedretter er glutenfrie. Noen tapasretter er merket som glutenfrie, selv om de ikke er det. F.eks. sprø kylling, som ikke egner seg for en med cøliaki. Når det gjelder desserter så fikk jeg god informasjon, men dersom servitøren ikke hadde sagt at det var gluten i isen så hadde ikke desserten som var merket som glutenfri, vært glutenfri allikevel.
Jeg synes alt i alt at servicen var grei, og drinkene var gode, men det glutenfrie utvalget var altfor dårlig og allergimenyen var dårlig merket. Tapasen jeg derimot kunne spise var veldig god. Fint å prøve noe nytt, men jeg kommer nok ikke tilbake hit.