Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Meget bra!”
Anmeldelse av Kingfisher Restaurant

Kingfisher Restaurant
Vurdert som nr. 1 av 86 Restauranter i Port de Soller
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 11 - USD 25
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Reservater
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Reservater
Anmeldt 10. oktober 2018

Svært bra mat og fabelaktig service! Tydeligvis en svært populær plass. Mye ledig på naborestaurantene, men her var det helt fullt!

Dato for besøk: oktober 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, 305Start
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (1 768)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

15 av 1 768 anmeldelser

Anmeldt 16. september 2018 via mobile enheter

Vi spiste deilig lunsj her, og fikk særdeles god mat som smakte mye, og som ble servert i gode porsjoner. Beliggenheten er allright, nede ved fritidsbåthavna. Kan være litt utfordrende å få parkering dersom du kommer med bil. Det ble fort fullt så reservasjon av bord anbefales!

Dato for besøk: juni 2018
Takk, pernillemalenee
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. april 2018 via mobile enheter

Meget god mat. Hyggelig service. Datter 3 år gammel syntes fish and ships smakte nydelig. Anbefales!

Dato for besøk: april 2018
Takk, jglund
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. juli 2017 via mobile enheter

Jeg kan ikke nok lovord om restauranten, totalt forelsket. Jeg og min datter spiste totalt 5 måltider der i løpet av vært opphold på 7 dager. Hvert et måltid var en opplevelse! Har ikke en minste ting å sette fingeren på. Servicen var perfekt og atmosfæren life så. Gleder meg veldig til neste tur til Porto De Soller, øverst på listen står å spise på Kingfisher igjen!

Dato for besøk: juli 2017
Takk, lineh814
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. juni 2017 via mobile enheter

Denne restauranten utpekte seg på vår TA liste for årets Mallorca-ferie, og vi gjorde klokt i å forhåndsbestille.
Service, omgivelser, sammen med det aller viktigste; mat & drikke er eksepsjonelt bra her, og vi kan varmt anbefale Kingfisher både for lunch og, eller middag!
Deres sloagan er "honest cuisine" og det lever de opp til, 100%! Verdt besøket til Puerto de Soller alene!

Dato for besøk: juni 2017
1  Takk, hammerkath
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Kingfisher Restaurant, så også på

Port de Soller, Sóller
 
Port de Soller, Sóller
 

Har du vært i Kingfisher Restaurant? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din